Nail Art: French Duochrome

Vandaag weer een nail art! Ik had een duochroom lakje op en ondanks dat dat natuurlijk al mooier is dan een ‘normaal’ lakje, wilde ik hem oppimpen. Dus ik besloot om er een zwart lijntje á la french manicure bij te maken. En dan is dit het resultaat:

Ik vind het echt mooi, staat wel chic! :) Dat komt door het zwarte lijntje. Zwart maakt een nail art meteen al wat chiquer dan bijvoorbeeld een paars lijntje.

Het zwarte lijntje heb ik met de losse pols gezet. Gewoon ontspannen zijn en het nail art kwastje gedipt in zwart tegen je nagel houden. Daarna beweeg je je hand en houd je het kwastje eigenlijk gewoon op zijn plaats. Zo wordt de lijn het mooiste en is het geen bibberig lijntje.

Producten die ik gebruikt heb:
Rimmel London base coat
Catrice 840 Genius In The Bottle
Kiss Nail Art Paint zwart
Rimmel London top coat

 Wat vind jij van deze duochroom french nail art?

Liefs,
Belinda

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *