Nail art: Panterprint

Panterprintje heb ik al vaker op mijn nagels gehad. Maar het staat zo leuk en het is eigenlijk helemaal niet moeilijk, dus heb ik het opnieuw gemaakt. Kijk mee naar nog een versie van mijn panterprintje!

Ik ben begonnen met een base coat tegen verkleuring van mijn nagels. Daarna heb ik een blauwe nagellak als basislaag gebruikt. Daarop heb ik met bruine nagellak vlekjes gemaakt, gewoon met het kwastje van de lak zelf. Met een zwarte nagellak en een dun (nail art) kwastje heb ik de bruine vlekjes omlijnd. Dit hoeft niet per sé heel netjes. Ook heb ik hier en daar wat zwarte stipjes en streepjes gezet. Met een zilveren striper heb ik de bruine vlekjes een beetje ingekleurd; zo vallen ze meer op. Ook dit hoeft niet netjes, want dan is de bruine kleur nog een beetje zichtbaar. Mijn nail art creatie heb ik afgemaakt met een laagje top coat. Zo komen de kleuren beter uit en kan je langer genieten van je manicure.

En dat is het! Het resultaat zie je op de bovenste drie foto’s. Super gaaf toch? :)

Gebruikte producten:
Rimmel London base coat
Essie 94 Lapiz Of Luxury
Catrice 570 Beavis & Mud-Head
Kiss Nail Art Paint zwart en zilver
Rimmel London top coat
Nail art kwastje

Wat vind jij van mijn panterprintje?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

  1. Oooh deze vind ik echt supergaaf! Wat heb je dat mooi en netjes gedaan!! Mijn complimenten! Hoe kom je op deze creatie? Is een striper een flesje met een heel dun kwastje?