Nail Art: Roze/Goud

Vandaag een erg laat blogje. Ik had vanmiddag van deze nail art pas foto’s gemaakt en kreeg geen kans om deze te bewerken. Ik ben namelijk met mijn vriend naar de stad geweest, lekker in de regen, haha. Maar vandaar nu pas het blogje. Ik heb gisteren geëxperimenteerd met bepaalde nail art spulletjes. Dit is het resultaat, kijk mee!

Laat ik per vinger vertellen wat ik heb gedaan. Allereerst heb ik al mijn nagels voorzien van een roze kleurtje. Op mijn duim heb ik een transparante nagellak met grove en kleine gouden glitters. Op mijn wijsvinger heb ik gouden strikjes gepakt. Eerst een transparante lak zodat de strikjes blijven zitten. Op mijn middelvinger heb ik horizontaal supersmalle goudkleurige tape geplakt. Nu op de foto zie ik dat ze niet allemaal even recht zitten. Toch wel wennen; ik gebruik het voor de eerste keer. Op mijn ringvinger heb ik twee rijen met strassteentjes geplakt. Zelfde als de strikjes: eerst met transparante lak en dan de steentjes erop gezet. Mijn pink heb ik voorzien van een gouden nagellak en daarna één laagje van de glitterlak.

De strikjes, smalle tape en de strassteentjes heb ik gekocht op eBay. Allemaal voor een paar euro. :)

Ik vind het leuk om op elke nagel iets anders te hebben. En het effect om twee kleuren te gebruiken (goud en roze dus) vind ik ook leuk! De strikjes lagen er trouwens wel als één van de eerste af, omdat dat toch wel erg chunky/groot is. En ook de steentjes bleven niet erg lang zitten, maar ik had ze ook niet afgelakt met een top coat…

Toch vind ik mijn nail art goed gelukt. :) Vooral die rijen met steentjes staan gaaf! En die strikjes? Denk toch dat ik het bij eentje hou. Die tape ga ik nog verder mee spelen. Daar kan je namelijk veel leuke dingen mee doen! Verwacht nog meer nail arts met dat spul.

De gebruikte producten:
Rimmel London base coat
Catrice 030 Meet Me At Coral Island
Catrice 650 Goldfinger
Essence 67 Make It Golden
Strikjes, strassteentjes, smalle tape
Rimmel London top coat

Wat vind jij van mijn nail art creatie? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *