Nail Art Stash November 2012

Je zag laatst mijn nagellak stash al voorbijkomen en vandaag is het de beurt aan mijn nail art stash. In het filmpje zie je dus de spulletjes die ik gebruik voor het maken van nailart creaties. De meeste spulletjes komen van Ebay. Veel kijkplezier!

De webshop die ik bedoelde van de grote imageplates is Dashica Beauty Shop. Erg fijne plates! Goedkoper dan de Konad imageplates. Neem zeker een kijkje in de shop. :)

Zoekwoorden die ik gebruik voor het vinden van nail art spulletjes op Ebay:

  • Nail display wheel (nagelwielen)
  • Dotting tools
  • Fimo canes / fimo
  • Nail art brushes (nailart kwastjes)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

  1. Ik heb van de week een marblenail art gemaakt in een vrij smal bekertje, hij lukte zowaar op elke nagel in 1 keer. Haha. Daarvoor deed ik het altijd in een vrij groot bakje, maar dat werkte nooit zo…

  2. Wauwie super leuke stash! Vooral die fimo staafjes zijn zo leuk! Is het moeilijk om die zelf te snijden? En ook super leuke image plates :) xoxo

    1. Ja je moet er wel even voor gaan zitten en geconcentreerd zijn. Je snijdt ze zo snel te dik of half.. Maar ze zijn inderdaad erg leuk! :)