Nail Art: Superhero

De nail art die je zo meteen gaat zien, daar ben ik best een beetje trots op. Hij is eigenlijk zomaar ontstaan. Ik had zin om mijn nagels te lakken en daarna kreeg ik de behoefte om te nailarten. Maar wat ik ging maken, dat wist ik nog niet. Dus toen is dit gewoon ontstaan. Zonder voorbeeld.

Dit is hem dan. De nail art creatie waar ik best wel trots op ben. Het eerste waar ik meteen aan dacht was: hé, dat lijkt een beetje op een superhelden nail art. Dat komt een beetje door de kleuren: blauw, zwart en zilver. Dat geeft de indruk van een superheld, ja toch? Dus vandaar dat ik de nail art superhero heb genoemd. :)

Ik heb voor deze nail art creatie eerst een donkerblauwe nagellak als basislaag gebruikt. Twee laagjes waren voldoende. Daaroverheen heb ik met zilver een schuin lijntje getrokken, van éénderde boven naar één derde beneden. Ik heb een zilveren striper, maar als je dat niet hebt kun je een dun (nail art) kwastje gebruiken. Aan de tip van je nagel (dus waar je nagel uit je huid groeit, dat wat je afknipt/vijlt) heb ik nog een rechte lijn horizontaal getrokken. Toen heb ik de zwarte nagellak tevoorschijn gehaald. Ik heb de zilveren lijn omlijnd met een zwarte striper. Zo kon ik de lijnen die toch niet echt goed gelukt waren, bijwerken naar een toch nog rechte lijn. Dit heb ik geprobeerd zo netjes mogelijk te doen. De tip om rechte lijnen zo recht mogelijk te maken, is om in plaats van je kwastje je hand te bewegen. Mocht dit ook nog niet zo lekker gaan, dan heb ik nog een tip: oefening baart kunst. :)

Gebruikte producten:
Rimmel London base coat
GOSH 010 Turqouise Blue
Kiss Nail Art Paint zwart en zilver
Rimmel London top coat

Wat vind jij van mijn nail art creatie?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties