Netflix kerstfilms

Netflix kerstfilms

Over drie dagen is het alweer kerst! De afgelopen weken heb ik een paar kerstfilms gekeken op Netflix en vandaag wilde ik die met jullie delen, plus wat ik ervan vond. Mocht je namelijk nog een leuke kerstfilm willen kijken dit weekend dan kan je vandaag dus wat inspiratie opdoen.

A Christmas Prince: The Royal Wedding

De allereerste kerstfilm van het jaar die ik heb gekeken is A Christmas Prince: The Royal Wedding. Vorig jaar heb ik de eerste film gezien (A Christmas Prince) en dit is film twee. In film één (spoiler alert:) werden Amber en Richard verliefd en in dit vervolg gaan ze trouwen en wordt er dus een bruiloft georganiseerd. Amber heeft alleen een heel andere smaak dan wat er van hen verwacht wordt, dus dat zorgt natuurlijk voor de nodige problemen. Het is een erg vermakelijke film om te kijken! Net zoals de andere kerstfilms in mijn lijstje is het een heerlijke feel-good movie.

48 Christmas Wishes

Dan de tweede film die ik keek, 48 Christmas Wishes. Deze film is wel iets meer gericht op kinderen. In deze film raken er van één stad in Amerika alle brieven aan de kerstman kwijt. Dus twee elven gaan vanuit de Noordpool naar de stad toe om de wensen van deze mensen te verzamelen en door te geven, zodat ze op tijd hun cadeautjes krijgen. Ze proberen zich te vermommen tot mensen, maar natuurlijk valt het bij één kind op dat ze anders zijn. Ook dit is weer een leuke film, maar wat ik al zei: hij is meer gericht op kinderen vind ik, dus ik vond hem iets minder leuk dan bijvoorbeeld A Christmas Prince: The Royal Wedding. Ondanks dat was het wel een vermakelijke film.

The Princess Switch

Eén van de leukste films tot nu toe is zeker The Princess Switch! In deze film ontdekt Stacy een banketbakker uit Chicago dat ze een dubbelganger heeft. Niet zomaar een dubbelganger: een hertogin die verloofd is met een prins! De hertogin Margaret wil graag ervaren hoe het is om normaal te zijn, dus ruilt ze van plek met Stacy. Stacy doe zich dus voor twee dagen voor als de hertogin en dat levert dus grappige, oncomfortabele momenten op. En daar komt ook nog bij dat ze verliefd wordt op de prins… Erg leuke film! Deze raad ik sowieso aan.

The Christmas Chronicles

De leukste van alle zes vind ik zeker The Christmas Chronicles. Deze film is van de makers van Harry Potter en Home Alone, dus dat beloofd veel goeds! In deze film hebben broer Teddy en zus Kate op kerstavond besloten om de Kerstman op te wachten en te filmen. Dit lukt hen en ze zien hoe de Kerstman de cadeautjes bij iedereen thuis brengt. Ze sluipen in de slee van de Kerstman en voordat ze het weten vliegen ze in de lucht. Helaas storten ze neer en raken ze de zak met cadeautjes en de rendieren kwijt en is de slee kapot. Samen met de Kerstman gaan Teddy en Kate helpen om kerstmis te redden. Super leuke film! Ik vond het echt één van de leukste kerstfilms die ik in tijden heb gezien. De elfjes waren ook schattig! Ga deze zeker zien als je een goede film wilt kijken.

The Holiday Calendar

Deze film heb ik afgelopen dinsdagavond gekeken. The Holiday Calendar gaat over Abby die als fotografe werkt voor een baas, maar eigenlijk heel graag zelf een eigen studio wilt. Dan erft ze een adventkalender die van haar oma is geweest en deze kalender opent op magische wijze elke dag een vakje. In dat vakje zit een stukje speelgoed die haar dag voorspelt. Ik vond het een leuke film. Weer eens wat anders, geen Kerstman, elfjes, etc, maar een magisch adventkalender! Het was een vermakelijke film met uiteraard hier en daar wat clichés.

Christmas Wedding Planner

En dan de laatste kerstfilm die ik afgelopen donderdagavond gekeken heb (voordat we de finale van Expeditie Robinson gingen kijken), Christmas Wedding Planner. Voordat ik deze aanzette had ik er eigenlijk iets meer van verwacht, maar hij viel een beetje tegen. Het had namelijk niet echt met kerst te maken. Deze film kan je ook op een ander moment in het jaar kijken. Het gaat namelijk over weddingplanner Kelsey die de bruiloft van haar nicht mag organiseren. Maar dan op het verlovingsfeest komt de ex van haar nicht binnen, Connor, die tegen haar zegt dat hij de bruiloft gaat verstoren. Hij vertelt haar dat hij een privédetective is en dat hij ingehuurd is om onderzoek te doen naar de verloofde van haar nicht. Dit zorgt uiteraard voor de nodige problemen. Eigenlijk raad ik je deze film niet aan, tenzij je wel houdt van films met een raar plot en een slecht einde. Let op spoiler alert: ze trouwt uiteindelijk met deze Connor, terwijl ze ‘m nog maar een paar dagen kent! Hoe dan?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top