New Year’s Eve Nails

De laatste dag van 2011 is aangebroken. Over een paar uur knallen we het nieuwe jaar in. Dit doen we natuurlijk mét perfect gelakte nageltjes! Ik althans wel! ;) Vandaag dus mijn new year’s eve nagels. Kijk mee!

Isn’t it sparkly?! Allemaal glittersss! ♥ Ik heb de zwarte lak Catrice 440 I Wear My Sunglasses At Night (die al shimmer bevat) als basiskleur gebruikt en daar overheen heb ik twee verschillende soorten glitter lakjes gedaan. Eerst een laagje Essence 04 Space Queen (Colour & Go) en daarna Essence 02 Circus Confetti (Special Effect Topper). Circus Confetti heb ik trouwens niet over mijn hele nagel gedaan, maar op 1/3 ervan.

Ik zit al de hele dag naar mijn nagels te kijken, gewoon omdat ze zo mooi zijn en zo lekker opvallen. Wie houdt er nou niet van glitters?!

Hoe zien jouw nagels eruit op het moment dat je het nieuwe jaar ingaat? 

 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  1. hihi, moet nu toch lukken dat ik dezelfde nagellakjes in huis gehaald heb zeker? ;) heb gisteren al gelakt om zeker te zijn, maar ik heb after eight van catrice als basis & dezelfde lakjes als jij voor topper ;) xx

    1. After Eight als basis lijkt me ook erg mooi! Bedankt voor je tip. :D Toevallig dat je juist die lakjes in huis gehaald hebt haha.