Nieuwe blog energie!

Het is even geleden, maar ik heb weer vernieuwde energie om te bloggen. Ik ga het dit keer wel anders aanpakken. Meer geroutineerd. Dat is wel iets wat ik nodig heb. Als ik alleen maar zeg dat ik ‘af en toe wat blog’, dan gebeurt er namelijk helemaal niets. Nu móet ik van mezelf elke dinsdag en vrijdag een artikel online zetten. En elke twee weken op zondag als extraatje een filmpje. Zo. Het is eruit!

Life does not have to be perfect to be wonderful

bron

Nu ik je dit beloofd heb, móet ik het ook wel nakomen. Dat wordt soms wat lastig, want ik werk natuurlijk ook fulltime, plus ik moet het huishouden doen en er is nog ‘gewoon’ mijn vrije tijd. Dus tijd om het in mijn dagelijkse/wekelijkse routine te gooien. Moet lukken toch? Vooral als ik een beetje vooruit plan. Hoe doen andere bloggers dat trouwens? Plan je echt een moment in per dag/week om te bloggen? Tips zijn welkom!

Ik zal ook even kort vertellen wat voor soort artikelen je trouwens kan verwachten. Momenteel is mijn budget niet zo groot om elke keer nieuwe lakjes te kopen van bijvoorbeeld nieuwe collecties, maar ik houd nog wel onwijs van mooie nagellakjes en elke week heb ik ook wel een nieuw lakje op mijn nagels. Dus ik heb besloten om elke dinsdag een My Nails of the Week te maken. Dan zie je dus het lakje wat ik die week draag. :) Dit hoeft niet perse een ‘gewoon’ lakje te zijn, maar kan ook een nail art zijn. Net waar ik zin in heb of tijd voor heb.

Het vrijdagartikel zal dan over van alles en nog wat gaan. Mijn blog gaat niet alleen over nagellak, maar is ook gewoon een persoonlijke blog. Dus verwacht artikelen van mijn favoriete handcrème tot favoriete series en nieuw ontdekte games. Maar natuurlijk ook persoonlijke blogjes over mijn eigen leventje, blogjes over nieuw geshopte kleding of misschien wel outfits? Anything is possible! De zondagvideo kan dan ook weer over van alles gaan.

Als je tips of ideeën hebt voor blogposts of filmpjes zijn die ook hartstikke welkom. :) Ik heb al een lijstje met ideeën, maar die is niet altijd oneindig, dus kom maar met die inspiratie! 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Yay, leuk dat je weer gaat beginnen! Je schema klinkt goed, je moet ook niet gelijk teveel willen dus dan is 2,5 artikelen per week prima. Ik blog altijd heel veel vooruit in het weekend, doordeweeks heb ik geen tot amper tijd.