Nieuwe camera + Kruidvat shoplog

Ik heb sinds vanmiddag een nieuwe camera. Een échte filmcamera! Ik filmde eerst met mijn compacte, digitale fotocamera. Dat ging in principe prima, maar de laatste tijd baalde ik steeds meer van de slechte kwaliteit. Op zich zijn de foto’s haarscherp en gewoon goed, maar de filmpjes niet. ‘s Avonds een filmpje opnemen was ook zeker niet te doen, omdat het beeld veel te donker is en veel te korrelig wordt. Heel jammer, want nu het zo vroeg al donker is, en ik ‘s avonds vaak nog wel wat wil filmen, kon dat gewoon niet. Maar nu wel! :D Ik heb via Marktplaats de Samsung HMX-H304BP gekocht. Een heel fijne camera die ik thuis meteen uitgetest heb. De kat, de kerstboom, de straat, mijn vriend, de afwas… alles werd gefilmd.

Ook heb ik vanmiddag nog wat dingetjes bij de Kruidvat gehaald en ik vond het na het eten een mooi moment om die op mijn nieuwe camera vast te leggen. Dus, zie hier: mijn allereerste, echte full HD, filmpje met mijn nieuwste aanwinst. Het is wel ‘s avonds, dus met lamp aan, maar ik ga uiteraard ook nog overdag filmen. Dan is de daadwerkelijke kwaliteit van de camera beter te zien. Vergeet de video trouwens niet om op 1080p te zetten, nu het kan! :D

Wat vind je van mijn nieuwe aankopen? En wat vind je van de kwaliteit van mijn nieuwe camera?! Verschil is wel goed te zien toch?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties