NOTD: Sure Azure ft. Miss Money Penny

Ik heb weer een Nail of the Day! Even ter verduidelijking: een nail art is echt dat ik er kwastjes, steentjes en andere dingetjes voor heb gebruikt. Een nail of the day is dat ik twee (of meer) verschillende lakjes over elkaar aangebracht heb. Dus een stuk makkelijker na te maken dan een nail art. Vandaag heb ik dus weer twee lakjes boven op elkaar gecombineerd. Wat eruit kwam? Kijk zelf maar!

Dit zijn twee laagjes Essence 74 Sure Azure en daarbovenop een laagje Catrice C03 Miss Money Penny.

Sure Azure heeft van zichzelf al een lichte ijzige shimmer, maar met de gouden shimmers van Miss Money Penny is het een nog mooier lakje geworden! Hij doet mij ergens zelfs denken aan I Don’t Give A Rotterdam van OPI. OPI’s lakje is wel donkerder en daar zijn de shimmers nog beter zichtbaar. Hier zijn ze wat subtieler. Maar toch..

Door Miss Money Penny eroverheen te doen is het meer grijzig geworden dan ijsblauw. Ik vind het een super gave combinatie! Miss Money Penny heb ik al over andere lakjes aangebracht en ook daar pakte dat goed uit. Het is een mooie top coat die Catrice samen met andere top coats uitbracht als een limited edition: Million Styles Effect Top Coat. Deze is niet meer te koop, helaas.

Wat vind jij van deze combinatie? En wat heb jij vandaag op je nagels?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Leuke combinatie! Ergens doet het me een beetje denken aan ijs of sneeuw of iets anders dat bevroren is. :D