NOTW #2 Fantasy Fire

Vandaag mijn tweede Nails of the Week! Ik kort het af naar NOTW, trouwens. Da’s korter en makkelijker. En je snapt wel waar ik het over heb toch? :) Vandaag is het geen nail art, maar gewoon een nagellakje. Ik heb deze vorig weekend gekocht bij Kruidvat en móest hem vorige week ook meteen opdoen. Kijk mee naar Max Factor Max Effect nagellakje Fantasy Fire!

NOTW #2 Fantasy Fire NOTW #2 Fantasy Fire NOTW #2 Fantasy Fire

Zoals je ziet: ik heb gefaald. Op zondagavond bedacht ik mij dat ik mijn nagels nog moest lakken. Ik ben het gewoon helemaal vergeten om dat overdag te doen, hoe stom! Dus ik heb weer foto’s van een niet zo super mooie kwaliteit. En juist bij dit lakje baal ik ervan, want met daglicht is hij zoooo mooi! Al die shimmers, wauw! ♥

Ik heb geprobeerd de shimmers vast te leggen door een foto met flits te maken. Op zich is het wel gelukt, want op de laatste foto zie je wel de onwijze glans die er vanaf spat. Maar ook zonder flits is het wel goed te zien, vooral op de tweede close-up foto.

In eerste instantie vond ik Fantasy Fire niet een fijn lakje en vond ik het jammer dat ik ‘m meegenomen had. Ik snapte ook echt niet waarom ie-de-reen zo enthousiast is over deze nagellak, want hij dekt zo slecht! Pas bij drie laagjes wordt het pas dekkend. Daar baalde ik wel van, want ja, zoveel zit er niet in (maar 4,5 ml volgens mij) en je betaalt er toch 5 euro voor.

Maar bij het zien van swatches op het internet zag ik dat dat wel zo hoorde. De ene mooie swatch naar de andere foto verscheen op mijn scherm en het werd mij duidelijk dat het een zeer mooie nagellak is voor over andere lakjes heen, zoals zwart of donkerblauw. Dus dat ga ik zeker nog eens uittesten. Met drie laagjes is het zelf ook echt een prachtige nagellak hoor. Ik heb op mijn werk elke keer weer naar mijn nagels gestaard. Those gór-geous glitters! 

 

Max Factor nagellakjes zijn verkrijgbaar bij elke drogist en de Max Effect Mini Nail Polishes kosten €4,99 per stuk.

Wat vind jij van Fantasy Fire? En wat heb jij vandaag/deze week op je nagels?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Mooi! Ik heb deze zelf ook, maar nog niet geprobeerd. Ik zag hem al eens voorbij komen en dan inderdaad over een zwarte nagellak (dan doe je ook langer met je flesje haha). Zeker het proberen waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *