NOTW #3 Mijn Sintnagels

Gisteren was het Pakjesavond! Ik heb er niet heel veel aan gedaan, want ik ga morgen met vriendinnen nog Sinterklaas vieren. We hebben lootjes getrokken, super gezellig! :) Zoals je misschien al merkte heb ik de NOTW en het vrijdagartikel even omgedraaid, dus vandaag zie je mijn Nails of the Week, uiteraard in Sinterklaas stemming! Ik heb deze creatie al sinds zondag op mijn nagels en hij heeft het bank-sjouwen zelfs overleefd!

NOTW#3 Mijn Sintnagels NOTW#3 Mijn Sintnagels

Ik had in eerste instantie het bovenstaande op mijn nagels. Op elke nagel iets anders, geïnspireerd op de mijter en de staf van de sint, en mijn middelvingernagel zelfs in glitters. Maar het was voor mijn gevoel nog niet helemaal af. Er ontbrak nog wat aan. NOTW#3 Mijn SintnagelsEn dat was steentjes! Tada! Ik heb op het kruis op mijn wijs-, ring- en pinkvingernagel nog een steentje geplaatst. Topcoat eroverheen, zodat het langer blijft zitten en klaar is mijn Sintmanicure! :)

Ik zal nog even kort vertellen, mocht je nog last-minute voor je Sinterklaasfeestje sintnagels willen maken, hoe ik het gemaakt heb.

Ik begon met mijn nagels twee laagjes rood te lakken, behalve mijn ringvinger, die kreeg twee laagjes goud. Daarna heb ik met een nailartkwastje op mijn wijsvinger met goud een kruis gemaakt. Dit heb ik ook gedaan op mijn ringvinger, maar dan met rood. Met het nailartkwastje in goud gedipt heb ik ook de staf van de sint gemaakt op mijn duim. Dit heb ik heel rustig aan gedaan, niet overhaast. Streepje voor streepje, boogje voor boogje. Op mijn pink heb ik met goud de omtrek van een mijter gemaakt en ingekleurd, ook met het nailartkwastje. Met rood heb ik er toen weer een kruis ingezet. Mijn middelvinger heb ik voorzien van twee laagjes glitternagellak. Steentjes erop en tadaa, klaar!

NOTW #3 Mijn Sintnagels

Gebruikte producten

Wat heb jij deze week op je nagels? Zijn ze ook volledig in Sinterklaas stemming? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *