NOTW #4 Duchess’ Vested Interest

Ha, weer een Nails of the Week. Deze heb ik eigenlijk een tijdje geleden op mijn nagels gehad, namelijk in de week van 24 november. Ik werk namelijk vooruit, dus vandaar dat ‘ie nu pas op mijn blog online verschijnt. :) Ik heb weer twee nagellakjes gebruikt, in plaats van één kleur. Kijk maar mee:

NOTW #4 Duchess' Vested Interest NOTW #4 Duchess' Vested Interest

Ik begon met deze mooie mos-/donkergroene kleur van Essie, met de naam Vested Interest. Je kon hem al zien in mijn filmpje van 24 november. Ik heb hem voor 50% korting gekocht, dus als je geluk hebt kan je hem nog vinden. De kleur vind ik echt prachtig; echt een najaarskleur voor op je nagels!

Zoals ik van Essie gewend ben, brengt de nagellak goed aan, dekt het in twee laagjes en droogt het snel. Ik vond het toch nog wat gewoontjes, dus besloot ik om hierna nog een accentnagel te lakken.NOTW #4 Duchess' Vested Interest NOTW #4 Duchess' Vested Interest

Ik heb gekozen voor Barry M’s Duchess. Het is een Textured Nail Effect. Een nagellak dus met een textuur erin. Je voelt namelijk grove en fijne glitters op je nagels. Dat is trouwens ook wat je ziet: fijne matte glittertjes en wat grovere glitters. Hier en daar wat glitters die wel glitteren, maar het heeft vooral een mat effect. Het is volgens mij vergelijkbaar met een Sand Effect nagellak.

De glitternagellak is een beetje rozig, koperachtig. Het lijkt misschien wat goud, maar dat is ‘ie zeker niet. Je kan over de glitterlak nog een top coat aanbrengen, maar ik vind hem zo mat eigenlijk mooier. Deze Barry M lak was ook goed op de nagel aan te brengen en droogde ook vlot. Op de foto heb ik één laagje op mijn nagel.

NOTW #4 Duchess' Vested Interest

Dat zijn mijn Nails of the Week! Ik heb de naam weer samengevoegd van de lakken die ik heb gebruikt: Duchess’ Vested Interest. Essie nagellakjes kan je kopen bij Etos en Barry M nagellakjes zijn te koop bij River Island of diverse webshops.

Wat heb jij op je nagels deze week? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *