NOTW: Black Holographic Flakes

Zondag heb ik mijn nagels weer gelakt. Ik besloot voor iets anders te gaan, het is best druilerig weer. Veel regen, wind, bah.. Het lijkt net herfst. Ik was dus wel in de mood voor donkere nagels, dus vandaar deze combinatie. Ik heb zwarte nagellak opgedaan en daaroverheen een top coat met holografische flakes. Eigenlijk krijg je vandaag twee verschillende swatches te zien, haha. :P Kijk maar mee!

Angelica Nail Colour Rubber Black

Eerst de zwarte nagellak. Het is van het merk Angelica en dit kan je kopen bij Primark. Het is een zwarte nagellak met een rubber effect. Dat houdt in dat ‘ie mat is. Vind ik erg leuk! :) De naam van het lakje is Rubber Black. Het heeft geen nummertje. Ik weet eigenlijk niet of deze nog bij Primark te koop is…

Ik heb twee laagjes zwarte lak aangebracht, maar bij het eerste laagje was de lak al dekkend. Het tweede laagje heb ik er alleen maar opgedaan, omdat de zwarte kleur voor mijn gevoel dan net wat intenser is. Het droogt redelijk snel op, dat had ik niet verwacht! De lak is namelijk wat dikkig, niet zoals een ander lakje, zoals bijvoorbeeld Essie of Catrice. Maar het droogde dus wel vlot. :) Fijn!

Catrice Holographic Flakes Topcoat LE Haute Future

Catrice Holographic Flakes Topcoat LE Haute Future

En nadat ik de zwarte lak aangebracht had, heb ik besloten om er toch nog wat overheen aan te brengen. Ik had de Holographic Flakes Top Coat van Catrice nog staan. Hij komt uit de limited edition Haute Future, die ligt al lang niet meer in de winkel – helaas, want het is een prachtige lak! De naam van de top coat is C01 Holo Is The New Yolo.

De top coat bevat (zoals de naam al zegt) holografische flakes. De flakes verkleuren (afhankelijk van hoe je je vinger draait en hoe het licht erop valt) blauw, zeegroen, goud. Erg bijzonder! Ik vind hem heel mooi! Ik heb twee laagjes van de top coat aangebracht en toen had ik wel voldoende flakes op mijn nagel. De flakes zijn verschillend van grootte. Dat speelse vind ik erg leuk. :)

De lak droogt redelijk snel op. Het is een top coat, dus vandaar. Zo op de foto zie je ook duidelijk het verschil: de zwarte lak is mat, maar eenmaal de top coat aangebracht glanst het. Prachtig! :) Ik denk dat deze holographic flakes top coat ook leuk is om op één nagel aan te brengen, als accentnagel dus.

Ik zou dolgraag willen vertellen hoe duur deze topcoat was, maar ten eerste weet ik dat echt niet meer, en ten tweede is ‘ie niet meer verkrijgbaar. Tenzij je hem nog in een kortingsbak ergens tegenkomt. Dan zou ik hem sowieso in je mandje stoppen. Zeker een aanwinst voor in je stash! :) Ook de prijs van het Angelica lakje weet ik niet meer, maar volgens mij kostte hij niet meer dan €3,-.

Heb jij de flakes top coat nog bemachtigd toen de Haute Future limited edition in de schappen lag? Hoe combineer jij hem? En wat heb jij deze week op je nagels?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *