NOTW: Dark Fantasy Fire

Ik kreeg van velen de tip om het Max Factor lakje Fantasy Fire over een andere, donkere nagellak aan te brengen. Afgelopen weekend heb ik jullie tips opgevolgd en heb ik een zwarte nagellak als basis gebruikt. Het resultaat van Fantasy Fire bovenop deze lak is werkelijk waar práchtig! Ik noem deze Nail of the Week – heel toepasselijk – Dark Fantasy Fire. Kijk je mee naar de foto’s?

NOTW: Dark Fantasy Fire NOTW: Dark Fantasy Fire NOTW: Dark Fantasy Fire

Ik vond Fantasy Fire alleen behoorlijk tegenvallen. Op zich is het wel een mooie nagellak, maar je hebt zoveel laagjes nodig om het dekkend te krijgen. Bovenop een andere nagellak is één laagje echter al voldoende. En wat een effect krijg je dán!

De kleur die ik als basis heb gebruikt is Catrice Wine-tastic. Deze nagellak is zwart, maar heeft wel een lichte rode gloed. Daar zie je eigenlijk niet veel van als je twee laagjes aangebracht hebt. Daaroverheen heb ik twee laagjes Max Factor Fantasy Fire aangebracht. Toen nog een top coat en dan is dit het resultaat. Ik kan niet anders zeggen dan: wauw.. zo mooi!

Je ziet op de foto’s duidelijk dat Fantasy Fire een duochrome effect heeft. Met het ene lichtval zijn de shimmers groen, met het andere lichtval weer rood/oranje. Mooi! Héél mooi! Ik zit de hele tijd naar mijn nagels te kijken. ♥ Ik ben helemaal weg van deze combinatie! Dat had ik totaal niet toen ik Fantasy Fire alleen gebruikte, haha, maar als top coat ergens overheen is het een mooie lak. Ik wil hem ook nog over andere kleuren aanbrengen dan alleen zwart. Die komen vast ook nog wel voorbij in een andere, volgende NOTW. ;)

Max Factor nagellak is verkrijgbaar bij de drogist en de Max Effect Mini Nail Polishes (waarvan Fantasy Fire er één van is) kosten €4,99 per stuk. Catrice heeft Wine-tastic niet meer in het assortiment, helaas.

Wat vind jij van deze combinatie? En wat heb jij deze week op je nagels?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

  1. Ja, leuk dat je het geprobeerd hebt. Ik ben zelf ook he-le-maal weg van deze combinatie, zo mooi, kan er wel tijden lang naar kijken als ik het op heb :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *