NOTW: Mermaid nails

Ahh, ik heb zo’n mooie nagellak combinatie op mijn nagels nu! Je kon het al zien in het filmpje van gisteren, de unboxing van mijn nieuwe Lacquester lakjes. Maar nu wijd ik er ook een blogpost over. De nieuwe nails of the week noem ik mermaid nails! Je zult zo zien waarom…

NOTW: Mermaid nails NOTW: Mermaid nails NOTW: Mermaid nails

Ik heb een licht-/babyblauwe nagellak van NYC – Raindrop als basis gebruikt en daaroverheen Essence’s Nail Art Special Effect Topper 10 Glorious Aquarius. Deze glitterlak heeft grove en fijne glitters. Ik heb daar wel twee á drie laagjes van op mijn nagels aangebracht, zodat het overal op mijn nagels bedekt zit. En dit is het resultaat. Ik vind het echt super leuk staan zo!

Het lijkt wel een beetje op de staart van een zeemeermin, door de grove glitters. En ergens doet het mij ook aan iets anders denken. Het lijkt ergens op, maar ik kan het maar niet plaatsen. Ik denk dat ik een keer een cadeautasje heb gehad met zo’n patroontje/zulke glitters. Ik weet het alleen niet zeker, haha! Maar in ieder geval… I love this combination! :)

Ik raad je zeker aan om ook zoiets te combineren: een lichte, babyblauwe nagellak met wat zeeblauwe glitters erover. You’ll love it! 

NYC nagellak is te koop bij Kruidvat en kost €2,29 per stuk. Essence Nail Art Special Effect Toppers kosten €1,89 per stuk en zijn ook verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van mijn mermaid nails? En wat heb jij vandaag/deze week op je nagels?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *