NOTW: Pink Sand & Blue Glitter

NOTW: Pink Sand & Blue Glitter

Ik houd ervan om lakjes met elkaar te combineren. Vooral als ik niet kan kiezen, dan besluit ik gewoon om beide nagellakken aan te brengen. En dat had ik dus ook vandaag. Ik had gisteren al mijn nagels roze gelakt en ik besloot om er vandaag een ander lakje over heen aan te brengen. En wat maakt het dan uit dat dit lakje een totaal andere kleur is, namelijk blauw! :) Zie hier mijn NOTW: Pink Sand & Blue Glitter.

NOTW: Pink Sand & Blue Glitter NOTW: Pink Sand & Blue Glitter

Toen ik de foto’s maakte ging de zon net onder, dus de kwaliteit is niet al te best. Maar ik heb het enigszins opgelicht in Photoshop. Op al mijn nagels heb ik twee laagjes van Essence 182 Hello Rosy! en daarna heb ik op mijn ringvinger en duim twee laagjes van Essence 10 Glorious Aquarius aangebracht.

Ik vind de combinatie van kleuren erg mooi, blauw en roze. Kan gewoon toch? :) Daarnaast heeft deze nails of the week niet alleen twee verschillende kleuren, maar ook twee verschillende effecten. Hello Rosy is een zandnagellakje, dat kan je op de foto’s ook zien. De textuur van de lak is ruw en niet glad zoals de meeste lakken. En de blauw Glorious Aquarius is een glitternagellak. Hij heeft grote en kleine glitters en zonder top coat erover is ook deze nagellak niet glad, maar wel wat gladder dan Hello Rosy. Ook dit effect vind ik erg leuk! Lekker combineren. :)

Wat ik ook zo leuk vind is de combinatie van mat en glans. Hello Rosy is een matte nagellak met wat subtiele glittertjes, terwijl bij Glorious Aquarius de glans ervan afspringt. Glans? Nou nee, het glittert zelfs enorm! Ik houd ervan om dit soort dingen met elkaar te combineren; verschillende effecten, kleuren, glans vs. mat. I love it!

Wat vind jij van mijn nagels van deze week? Vind je dat het kan om dit soort dingen met elkaar te combineren? Of houd jij het liever allemaal op hetzelfde? En wat heb jij momenteel op je nagels?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *