NOTW: Pink Sky

Deze nailart had ik twee weken geleden op mijn nagels. Ik wilde hem eigenlijk al veel eerder delen, maar de zin om te bloggen was nogal ver te zoeken vorige week. Maar nu deel ik ‘m graag met je! Ik ben er twee weken geleden wel even mee bezig geweest en het resultaat vind ik erg geslaagd. :) Ik heb de nailart maar ‘pink sky’ genoemd, je ziet denk ik wel waarom.

NOTW: Pink Sky

Ik begon met een witte basis en ik ben daarna met roze en rode nagellak op dit ‘canvas’ gaan stempelen. Dit deed ik met behulp van een make-upsponsje. Ik smeerde wat nagellak op het sponsje en begon met deppende bewegingen over mijn nagel te gaan. Ik zorgde ervoor dat aan het uiteinde van mijn nagels (de tips) dat het daar donkerder was dan aan het begin van mijn nagels. In het midden heb ik nog een beetje wit gesponst. Nadat ik mijn vingers schoongemaakt had, was dit het resultaat. Nu al erg leuk! En weer eens wat anders dan een normaal roze gelakte nagels, en ook wat anders dan een normale ombre. Toch miste het nog wat…

NOTW: Pink Sky

NOTW: Pink Sky

Dus heb ik er nog een laagje glittertopcoat overheen aangebracht. Het resultaat is vergelijkbaar met de galaxy nails, maar dan roze. Ik moest bij deze nailart ook denken aan de lucht die ‘s avonds nog wel eens roze wil kleuren. Dus vandaar de naam pink sky. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ik kreeg er ook een aantal complimentjes over. :) Altijd leuk natuurlijk!

Wat vind jij van mijn nailart? Heb jij wel eens galaxy nails gemaakt in een andere kleur? En welke nailart zou je nog wel eens op mijn blog willen zien? :)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *