O.P.I. – Alpine Snow

Deze week starten we met de eerste swatch van O.P.I.’s The Top Ten of 2012. Ik begin bij de lichtste kleur: Alpine Snow. Kijk snel verder voor de foto’s!

O.P.I. - Alpine Snow

O.P.I. - Alpine Snow

O.P.I. - Alpine Snow (en Dexter)

Dit is Alpine Snow. Het is echt een witte kleur. Op de foto’s heb ik drie laagjes aangebracht. Mijn katje Dexter ging controleren of ik het wel goed had gedaan, haha. ♥

Alpine Snow dekt niet in één of twee laagjes. Je hebt zeker wel een derde nodig. Dat is wel vaker zo met witte nagellak, dus het ligt niet aan O.P.I., maar toch wel beetje jammer. Ik ben nog geen goed dekkende witte nagellak tegengekomen. Als jij er eentje weet, laat het mij dan weten!

Verder droogt Alpine Snow wel lekker snel. Ik heb zaterdagmiddag een swatch-middagje gehad, dus alle O.P.I. lakjes heb ik maar een paar minuten opgehad. Maar ik laat het wel altijd even drogen, zodat de kleur goed op de foto staat. Bij al deze O.P.I. lakjes hoefde ik niet eens lang te wachten: droogde lekker snel!

Ik weet verder van O.P.I. dat de lakjes lang mooi blijven, zonder al te snel te beschadigingen, af te bladeren, etc. Dus dat zal bij Alpine Snow ook wel zo zijn. Sowieso blijft nagellak langer mooi als je gebruik maakt van een base coat en een top coat.

Alpine Snow is een nagellak die in de Classic Collection zit; een collectie die tijdloze kleuren bevat. O.P.I. nagellak kost €13,95 en is o.a. verkrijgbaar bij Sephora (in de V&D) en bij verschillende salons. Kijk op de site voor verkooppunten bij jou in de buurt. Alpine Snow zit ook als minilakje in The Top Ten of 2012.

Wat vind jij van Alpine Snow?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

      1. Ikzelf vind hem erg fijn; hij brengt makkelijk aan, dekt in 2 laagjes en is erg goedkoop. Ik heb de mijne gekocht bij de Big Bazar voor €1,- maar je kunt ze met geluk ook vinden bij de Douglas voor dezelfde prijs of voor iets meer online.

    1. Alpine Snow is inderdaad goed voor nailart! :) En dankjewel! We (mijn vriend en ik) vonden Dexter goed passen bij de kat, dus vandaar, haha. Vernoemd naar de serie Dexter trouwens. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *