O.P.I. – Big Apple Red

En we zijn al over de helft van de swatches van O.P.I.’s The Top Ten of 2012. Vandaag is het de beurt aan Big Apple Red, een klassiek rode kleur. Kijk mee naar de foto’s!

O.P.I. - Big Apple Red

O.P.I. - Big Apple Red

Ik zei het al: Big Apple Red is een klassiek rode kleur, echt classy, chique en mooi. Hij is roder dan Red Lights Ahead… Where?, die is juist veel feller. Big Apple Red niet, deze is ‘gewoon’ rood. Erg mooi! Iedere vrouw moet zo’n klassieker in haar stash hebben, gewoon omdat het ook iedereen goed staat. Op de foto’s heb ik twee laagjes op mijn nagels.

Met twee laagjes is hij mooi gedekt en is de kleur intens. Met één laagje is hij op zich ook al gedekt trouwens, maar ik heb liever twee laagjes. Big Apple Red lakt erg prettig, ook al is het een klein kwastje, haha. De lak verspreidt goed over de nagel en oogt ook mooi als hij opgedroogd is. Ik ben echt fan van O.P.I. nagellakjes!

Over de houdbaarheid van O.P.I. lakjes ben ik ook erg te spreken. Het blijft lang mooi op de nagel, zeker in combinatie met een base coat en top coat! Ik raad sowieso bij een rode kleur aan om een base coat te gebruiken, want de rode kleur trekt anders echt in je nagels, en dat is zó zonde. Dus: gebruik een base coat. Ik raad je de base coats van Rimmel London aan, ook nog eens redelijk budgetproof.

Big Apple Red komt uit de New York Collection en heeft ook in de Holiday Vibe Collection gezeten. Populair dus! Nu dus ook verkrijgbaar als minilakje in O.P.I.’s The Top Ten of 2012. O.P.I. nagellak kost €13,95 per stuk en is verkrijgbaar bij de Sephora (in de V&D) en bij verschillende salons. Kijk op de site voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Wat vind jij van Big Apple Red?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  1. Dit is zo’n kleur lak die elke vrouw inderdaad “moet” hebben, net zoals die Kiss Me On My Tulips. Supermooi!
    Het is trouwens ‘verspreidt’ in de zin ‘De lak verspreid goed over de nagel …’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *