O.P.I. – Bubble Bath

Vandaag tijd voor de tweede swatch van O.P.I.’s The Top Ten of 2012. Het is de beurt aan nudekleur Bubble Bath. Kijk snel verder voor de foto’s!

O.P.I. - Bubble Bath

O.P.I. - Bubble Bath

Bubble Bath is een zachte kleur, huidskleurig, nude dus. Zeer geschikt als je niet wil dat mensen zien dat je nagellak op hebt. Je ziet op de foto ook dat de kleur goed bij mijn huidje past; ik vind hem prachtig! Op de foto’s heb ik drie laagjes Bubble Bath op mijn nagels.

De dekking is niet zo goed: je hebt echt drie laagjes nodig wil je het dekkend hebben. Ikzelf heb nog best wel ribbels op mijn nagels, of hoe je het ook wil noemen. Dit kan je wel wegvijlen, maar dat kan je weer niet te vaak doen omdat het gewoon slecht is voor je nagels. Doordat ik ribbels heb, moest ik wel drie laagjes aanbrengen. Als je dat niet hebt, dus als je nagels gewoon egaal zijn, dan zal je misschien wel genoeg hebben aan twee laagjes. Eén laagje is misschien wel mooi als je echt alleen een subtiel kleurtje wilt hebben.

De nagellak droogt redelijk snel. Zoals ik gisteren al zei, heb ik een swatch-middagje gehouden, dus ik kan zelf niet echt iets zeggen over de droogtijd. Maar over het algemeen drogen O.P.I. lakjes wel lekker snel, en kan je dus weer lekker snel verder met je dagelijkse bezigheden. O.P.I. lakjes blijven ook lang mooi, sowieso in combinatie met base coat en top coat.

Bubble Bath zit net zoals Alpine Snow inmiddels in de standaard collectie van O.P.I., gezien het feit dat het één van de populairste lakken is van het merk. Daarvoor kwam het uit een Soft Shades Collection. Ook zit Bubble Bath dus als minilakje in The Top Ten of 2012. O.P.I. lakjes kosten €13,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Sephora (in de V&D) en bij verschillende salons. Kijk op de site voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Wat vind jij van Bubble Bath?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *