O.P.I. – I’m Not Really A Waitress

Vandaag nagellakje nummer zeven van O.P.I.’s The Top Ten of 2012. Ben je ze al zat? Haha. Dit lakje is net zo’n tijdloze kleur als alle andere: I’m Not Really A Waitress. Een donkerrode kleur met een heel lichte shimmer, meer een soort glans, erg mooi en klassiek. Must have! Kijk snel verder voor de foto’s.

O.P.I. - I'm Not Really A Waitress

O.P.I. - I'm Not Really A Waitress

I’m Not Really A Waitress is een donkerrode kleur met een rood glansje erdoorheen. Ik vind het echt een prachtige kleur! Door dit soort kleuren krijg je gewoon zin om je nagels te lakken. En dankzij de naam (en de andere leuke namen van O.P.I. nagellakken) wil je ze gewoon kopen. Ik heb gelezen dat deze naam is bedacht doordat een serveerder tijdens een trouwerij per ongeluk champagne over de Executive Vice President van O.P.I. heeft gemorst. Daarna reageerde de serveerder met: I’m not really a waitress. ;D Grappig!

Dit nagellakje dekt in één laagje al, maar een tweede is net wat mooier; dan wordt de kleur ook veel intenser en dat is bij deze kleur vooral zo. De kleur ziet er opgedroogd ook mooi uit. Dat drogen gaat trouwens redelijk snel, waardoor je gewoon weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden. Samen met een base coat en een top coat kan je het langst genieten van je manicure.

Ik zei het bij Big Apple Red al, maar ook hier zeg ik het weer: gebruik sowieso een base coat bij rode kleuren zoals deze! Anders verkleuren je nagels, en dat is zó zonde. Bescherm ze dus met een base coat. Een top coat kan je over deze nagellak ook nog aanbrengen, vooral als het een glanzende top coat is, want dan wordt de kleur nóg intenser en mooier. Wauw!

I’m Not Really A Waitress is net zoals Alpine Snow en Bubble Bath een klassieke kleur, en daarom zit hij in de Classic Collection. En dus ook als minilakje in O.P.I.’s The Top Ten of 2012. O.P.I. nagellak kost €13,95 per stuk en is verkrijgbaar bij de Sephora (in de V&D) en bij verschillende salons. Kijk op de site voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Wat vind jij van I’m Not Really A Waitress?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

  1. Hele mooie klassieke rode kleur! Al houd ik toch meer van een normale cream finish zonder enige vorm van shimmer of glans. Hoe mooi het ook is om naar te kijken: ik heb het liefste zonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *