O.P.I. – Kiss Me On My Tulips

Vandaag een swatch die eigenlijk al eens op mijn blog voorbij is gekomen. In O.P.I.’s The Top Ten of 2012 zitten ook lakjes uit de Holland Collection, en laat ik daar nu net al een minisetje van hebben. Ach ja, maakt niet uit. Zo herontdek ik nog eens wat! Vandaag de beurt aan Kiss Me On My Tulips, kijk mee naar de foto’s.

O.P.I. - Kiss Me On My Tulips

O.P.I. - Kiss Me On My Tulips

Kiss Me On My Tulips is een roze crème nagellak. Geen glitter, mat effect, of wat dan ook. Nee, gewoon een roze kleur. Erg mooi! Zo’n roze kleur staat naar mijn mening iedereen goed. Op de foto’s heb ik twee laagjes op mijn nagels.

De nagellak dekt erg goed. Eigenlijk heb je aan één laagje al genoeg, maar met een tweede laagje is de kleur net wat intenser en dus mooier. Kiss Me On My Tulips lakt erg prettig en droogt ook lekker snel, zoals alle O.P.I. lakjes doen. Opgedroogd is het lakje ook echt een plaatje. Ik wilde het er niet afhalen! :(

Met gebruik van een base coat en een top coat blijft de nagellak ook lang goed op de nagels zitten, zonder beschadigingen. Bij dit soort kleurtjes raad ik sowieso aan om een base coat te gebruiken om verkleuringen te voorkomen. Zo blijven je nagels gezond en mooi; daarnaast profiteert je nagellak er ook van dat je base coat hebt gebruikt. Dan hecht de lak beter en blijft het dus langer mooi. Een top coat beschermt je nagellak tegen beschadigingen.

Kiss Me On My Tulips komt zoals gezegd dus uit de Holland Collection. Het is een populair lakje geworden en daarom is hij dus ook te vinden in The Top Ten of 2012. O.P.I. nagellak kost €13,95 per stuk en is verkrijgbaar bij de Sephora (in de V&D) en bij verschillende salons. Kijk op de site voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Wat vind jij van Kiss Me On My Tulips?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *