O.P.I. – Lincoln Park After Dark

En vandaag is het de beurt aan het laatste lakje van O.P.I.’s The Top Ten of 2012! De naam? Lincoln Park After Dark. De swatches? Zie je hieronder! :)

O.P.I. - Lincoln Park After Dark

O.P.I. - Lincoln Park After Dark

Op de foto lijkt Lincoln Park After Dark een zwarte nagellak, maar ik kreeg de kleur niet zo goed op de foto. Het is een donkerpaarse/dieppaarse nagellak, heel erg tegen het zwarte aan, dat wel. Ik heb op de foto twee laagjes op mijn nagels.

De kleur is erg dekkend; met één laagje was hij al gedekt, maar een tweede maakt de kleur intenser. Ik gebruik ook bij dekkende nagellak gewoon een tweede laagje, juist omdat de kleur dan intenser wordt. En ook deze nagellak van O.P.I. droogt snel. Ik val een beetje in herhaling hè? :) Nu ik toch in herhaling val: gebruik een base en een top coat om je nagels te beschermen en zo lang mogelijk van je manicure te kunnen genieten.

Lincoln Park After Dark komt uit de Chicago Collection en zit nu in de Classic Collection. Ook zit de populaire kleur als minilakje in O.P.I.’s The Top Ten. O.P.I. nagellak kost €13,95 per stuk en is verkrijgbaar bij de Sephora (in de V&D) en bij verschillende salons. Kijk op de site voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Wat vind jij van Lincoln Park After Dark?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *