O.P.I. – Red Lights Ahead… Where?

Ook vandaag weer een nagellakswatch die eigenlijk al op mijn blog stond: Red Lights Ahead… Where? zat ook in de Holland Collection, waarvan ik dus een minisetje heb. Ach, maakt niet uit: kijk mee naar de foto’s van dit felrode lakje, afkomstig uit O.P.I.’s The Top Ten of 2012!

O.P.I. - Red Lights Ahead... Where?

O.P.I. - Red Lights Ahead... Where?

Red Lights Ahead… Where? is een felrode nagellak. Echt iets voor de lente en de zomer! Ik smacht trouwens wel naar nog veel meer zonneschijn, wat jij? In ieder geval: felrood dus, ik vind het een heerlijke kleur. Op de foto’s heb ik twee laagjes op mijn nagels.

De nagellak dekt prima! In één laagje was hij al gedekt, maar een tweede laagje maakte de kleur intenser, feller en dus veel mooier. Ik moet bekennen dat ik bijna altijd twee laagjes aanbreng en nooit eentje, ook al is het een superdekkende nagellak.

Dit O.P.I. lakje droogt net zoals alle lakken van het merk redelijk snel; dus je kan weer snel verder met je dagelijkse bezigheden. De nagellak beschadigt ook niet snel: het blijft juist lang mooi op je nagels zitten. Vooral in combinatie met een base coat en een top coat kan je lang genieten van je manicure.

Red Lights Ahead… Where? komt zoals al gezegd uit de Holland Collection, en zit nu ook als minilakje in The Top Ten of 2012 van O.P.I.. Het is een populair lakje en ik snap wel waarom: het is een mooie kleur. Lekker fel en tja, rood, daar houdt iedereen wel van. O.P.I. nagellak kost €13,95 per stuk en is verkrijgbaar bij de Sephora (in de V&D) en bij verschillende salons. Kijk op de site voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Wat vind jij van Red Lights Ahead… Where?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *