O.P.I. – Tickle My France-y

Nummer drie van The Top Ten of 2012 van O.P.I. is Tickle My France-y. Ook al zo’n mooie nudekleur; wel net iets donkerder dan Bubble Bath. Benieuwd? Kijk dan snel verder voor de foto’s!

O.P.I. - Tickle My France-y

O.P.I. - Tickle My France-y

Tickle My France-y is een huidskleurige nagellak. Hij is wat bruiner en donkerder dan Bubble Bath, maar nog wel licht. Een echte nudekleur. Ik vind hem mooi! Hij past ook nog net bij mijn huidje, hoewel ik Bubble Bath toch wat mooier vind staan. Op de foto’s heb ik drie laagjes aangebracht. (Haha, ik zie nu pas dat haartje op het flesje. -_-)

Ook Tickle My France-y heeft weer drie laagjes nodig om te dekken. Zoals ik gisteren al zei, heb ik last van ribbels op mijn nagels, waardoor ik zelf al snel een derde laag nodig heb bij lichte lakken. Bij elke laag wordt de kleur wel wat donkerder, dus let daar wel op. Wat ik gisteren al zei over Bubble Bath, geldt ook voor Tickle My France-y: één laagje is wel geschikt als je een subtiel kleurtje op je nagels wilt.

O.P.I. nagellak droogt verder wel redelijk snel, oogt mooi op de nagels en in combinatie met een base coat en top coat blijft het ook lang zitten. Ik gebruik zelf altijd sowieso een base coat, om verkleuring van mijn nagels tegen te gaan. Nu is dat bij zo’n lichte kleur zoals Tickle My France-y misschien niet nodig, maar een base coat zorgt er ook voor dat de nagellak beter blijft zitten. Het hecht zich dan beter aan je nagels. Ik raad dus aan om sowieso altijd een base coat te gebruiken.

Tickle My France-y komt oorspronkelijk uit de 2008 French Collection, maar zit inmiddels in de Classic Collection van O.P.I.. Het zit ook als minilakje in The Top Ten of 2012. O.P.I. nagellak kost €13,95 per stuk en is verkrijgbaar bij de Sephora (in de V&D) en bij verschillende salons. Kijk op de site voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Wat vind jij van Tickle My France-y?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Deze vind ik ook mooi, vind hem alleen wel heel veel lijken op Bubble Bath. Ik zou ze niet alletwee te hoeven hebben, daarvoor vind ik ze teveel op elkaar lijken! Maar ze zaten natuurlik in een setje, daar kan jij verder ook niets aan doen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *