O.P.I. – Vampsterdam

En vandaag is het de beurt aan Vampsterdam. Ook weer een erg mooi lakje uit O.P.I.’s The Top Ten. Kijk maar mee naar de swatches, je krijgt er geen spijt van!

O.P.I. - Vampsterdam

O.P.I. - Vampsterdam

Vampsterdam is een donkerrood/-paarse kleur. Heel intens en heel mooi. Ik wilde hiervan een fullsize lak van kopen, maar ik was te laat helaas. Uitverkocht. En nu snap ik waarom. ;) Vampsterdam heeft een heel lichte glans in zich, dat zie je een beetje op de tweede foto in het flesje. Op de nagel is het in het echt wel te zien, op de foto niet zo. Ik heb twee laagjes nagellak op mijn nagels.

De dekking is goed: met één laagje was hij al gedekt, maar met een tweede is de al intense kleur nóg intenser en dus veel mooier. Ook dit O.P.I. lakje droogde weer lekker vlot; altijd fijn en een groot pluspunt. Nagellak die úren nodig hebben om te drogen vind ik vreselijk.

Ik zei het bij You Don’t Know Jacques en bij andere kleuren ook al: gebruikt een base coat! Bij donkere kleuren (en rood) vooral trekt de kleur in je nagels, en je wilt echt geen verkleuring. Om nog langer van je verse manicure te kunnen genieten draag je uiteraard ook een top coat. Je merkt het echt of er een top coat overheen zit of niet. Ik heb zonder top coat sneller beschadigingen dan met een top coat.

Vampsterdam komt net zoals Red Lights Ahead… Where? en Kiss Me On My Tulips uit de Holland Collection. Ook Vampsterdam is meteen tot favoriet gebombardeerd, vandaar dat hij uitverkocht was, dus hij is ook als minilakje te vinden in O.P.I.’s The Top Ten. O.P.I. nagellak kost €13,95 per stuk en is verkrijgbaar bij de Sephora (in de V&D) en bij verschillende salons. Kijk op de site voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Wat vind jij van Vampsterdam?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *