O.P.I. – You Don’t Know Jacques!

Het heeft even geduurd, maar ik was even te druk met werken om de rest van O.P.I.’s The Top Ten in te plannen. Maar ik ga weer verder! Vandaag zie je swatches van het lakje You Don’t Know Jacques! Kijk mee. :)

O.P.I. - You Don't Know Jacques!

O.P.I. - You Don't Know Jacques!

You Don’t Know Jacques! is een bruine/leverkleurige crème nagellak. Hij is mooi donker en neutraal en ik houd daar de laatste tijd wel van! Op de foto’s heb ik twee laagjes op mijn nagels. Ook deze lak heeft geen shimmers, glitters of wat dan ook voor speciaals. Nee, het is gewoon een ‘creamy’, mooi glanzende nagellak.

De dekking is prima: met één laagje was hij al gedekt, maar een tweede laagje maakte de kleur intenser en dus mooier. Ik vind het fijner om twee dunne laagjes aan te brengen, dan één hele dikke. Dat duurt namelijk zo lang om te drogen, terwijl die twee dunne laagjes zo gedroogd zijn. You Don’t Know Jacques droogt trouwens redelijk snel. Je kunt dus weer vlot aan de gang met je bezigheden.

Ik gebruik bij donkere kleuren zoals deze altijd een base coat. Nu valt het bij een bruine kleur nog wel mee, maar er zijn kleuren die heel erg in je nagel gaan trekken en daardoor verkleuren je nagels dus. Erg zonde! Dus bescherm ze met een base coat. Met een top coat blijft je nagellak lang mooi. Ook You Don’t Know Jacques blijft lang goed op je nagels zitten, vooral dus in combinatie met een base en top coat.

You Don’t Know Jacques komt uit een herfst collectie uit 2008: La Collection de France. Het is een populaire, klassieke nagellak. Maar hij zit dus ook als minilakje in O.P.I.’s The Top Ten. O.P.I. nagellak kost €13,95 per stuk en is verkrijgbaar bij de Sephora (in de V&D) en bij verschillende salons. Kijk op de site voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Wat vind jij van You Don’t Know Jacques?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *