Omnom… Goody Good Stuff!

Een oud-klasgenootje waarmee ik samen de opleiding Bedrijfscommunicatie gedaan heb op de Hogeschool Utrecht plaatste op Facebook een berichtje dat ze een paar zakjes snoep had. Ze vroeg wie er een zakje wilde hebben om uit te proberen. Nou, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, dus ik bood mezelf aan. Ik stuurde mijn adres via een privé berichtje en afgelopen vrijdag kwam het zakje snoep binnen. Het is van het merk Goody Good Stuff. Ik heb zaterdag het zakje snoep opengemaakt en geproefd. Het leek mij wel leuk om mijn mening met jullie te delen.

Goody Good Stuff!

Goody Good Stuff!

Ik kreeg er ook een flyer bij met wat meer informatie over het merk en een post-it met een kort berichtje van Meike. Super lief!

De snoep van Goody Good Stuff bevat geen gluten, lactose en gelatine. Het is gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Dus ook vegetariërs kunnen deze snoepjes zonder problemen eten. Of als je juist een gluten- of lactose-allergie hebt is het geen probleem om deze zak open te trekken en eruit te snoepen. Ik vind het goed dat dit nu ook in Nederland bestaat, want het is toch wel lastig om snoep te vinden waar sowieso geen gelatine in zit. Dus pluspunt alleen al voor het merk! :)

Maar hoe smaken de snoepjes? Is het net zo lekker als ander snoep? Oh ja, ik vind van wel! Het zakje was in no time leeg, oeps, haha. Ik legde hem eerst nog half leeg weg met de gedachten: bewaren, dan heb ik morgen ook nog wat. Maar later op de avond, uurtje later, heb ik de zak toch maar leeggegeten. Lekkerrr! De snoepjes zijn heel zacht, niet zo hard als sommige winegums. De smaak is ook lekker! Gewoon, zoals normale snoepjes. En ook net zo verslavend, haha!

Goody Good Stuff!

Maar waar ik normaal altijd last heb van mijn buik, als ik een heel zakje snoep naar binnen werk, had ik daar hierbij geen last van. Of dat nu komt doordat er geen gluten, lactose en gelatine in zit? Ik weet het niet, maar het is in ieder geval wel een pluspunt. :)

Ik vind het zeker een aanrader om Goody Good Stuff eens te proberen. Ze hebben ook best wel verschillende soorten snoepjes. Ik heb dan de schattige Koala Gummy Bears, maar je hebt ook nog Cheery Cherries, Sour Mix Match, Cola Breeze en Summer Peaches. En er is nog een zakje met verschillende uitdeelzakjes.

Op de flyer staat trouwens dat als je je ervaring deelt op Facebook of Twitter (met hashtag #GoodyGoodStuff) dat je dan kans maakt op een prijs. Spannend! Dus als je Goody Good Stuff in de supermarkt ziet liggen, probeer dan gewoon eens een zakje. Vooral handig als je dus een allergie hebt, of iets vanwege je geloof niet mag eten.

Heb jij Goody Good Stuff al gespot in de supermarkt? Of heb je het al eens geprobeerd? Wat vind jij ervan? :) Of zou je het gaan proberen? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *