Op bezoek bij baby Lana

Vandaag precies een week geleden werd mijn tweede nichtje geboren, kleine baby Lana. ♥  Mijn zusje is voor de tweede keer mama en ik voor de tweede keer tante. Ik heb al een nichtje, Eva, waar ik toen ook vlak na de geboorte op bezoek ging en een filmpje heb gemaakt. En afgelopen zaterdag was ik dus ook op bezoek geweest bij mijn nieuwste, pasgeboren nichtje Lana. Ik heb haar voor het eerst gezien en vastgehouden. Ik heb dit uiteraard op camera vastgelegd. Het is een korte vlog van zo’n 3 minuten geworden, met eigenlijk vooral veel sfeerbeelden. Ik heb één spoiler: she’s just too cute. ♥ Mijn eierstokken zijn behoorlijk aan het rammelen, haha. Voor de rest raad ik aan dat je het filmpje zelf maar moet bekijken. Echt, it’s worth it. ♥ Tenzij je niet van baby’s houdt…

En? Ik had niet gelogen he! Baby Lana is te schattig ♥ Hoe ze soms beweegt in d’r slaap, echt heel lief. En heb je die kleine vingertjes, neusje en oortjes gezien? En die lieve voetjes! Hoe ze op schoot lag bij mijn vriend is echt te cute. Oh, mannen en baby’s! Staat zo lief. :) Ik ben verkocht. Baby Lana, je bent lief! Net zoals Eva zal ik, tante Belinda, je lekker gaan verwennen met leuke cadeautjes en alle aandacht die je verdient. Ik kan ook bij jou niet wachten totdat je wat ouder wordt, om je eerste stapjes te zien, je eerste verjaardag, je eerste woordjes kan horen en dat ik lekker met je kan gaan spelen, zoals ik nu met je grote zus Eva doe. Oh en die grote zus Eva? Ik heb gehoord dat ze al goed voor je zorgt. Daar bof je weer mee! Welkom, lieve baby Lana. ♥

Om dit blog berichtje af te sluiten, heb ik hieronder nog een paar foto’s van baby Lana. ♥

Baby Lana

Baby Lana

Baby Lana

Baby Lana

Baby Lana

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *