OPI The Top Ten of 2012

Voor Kerst kreeg ik van mijn lieve kleine zusje nagellakjes van OPI. Niet zomaar lakjes, maar het doosje met de top tien nagellakjes van 2012. Hoe cool! :) In dit doosje zitten dus de tien beste lakjes van OPI van het afgelopen jaar.

OPI The Top Ten of 2012

OPI The Top Ten of 2012

Dit is het doosje. Zoals je ziet zijn het verschillende kleuren, allemaal stuk voor stuk erg mooi. Ze hebben het verdeeld in twee doosjes: 5 lichte kleuren en 5 donkere kleuren. Erg handig! Zo kan je bijvoorbeeld ook nog een doosje weggeven, of gewoon lekker zelf houden natuurlijk. ;) Maar er is in ieder geval voor elk wat wils!

OPI The Top Ten of 2012

Deze vijf kleuren zijn de lichte kleuren. In het doosje zit: Alpine Snow, Bubble Bath, Tickle My France-y, Kiss Me On My Tulips en Red Lights Ahead… Where?.

Nude kleuren en wat fellere kleuren. Ik vind het super leuk! :) Je herkent sommige lakjes waarschijnlijk van collecties, zoals Kiss Me On My Tulips en Red Lights Ahead… Where? die uit de Holland Collectie komen.

OPI The Top Ten of 2012

Dit is het donkere setje, waarin de volgende lakjes zitten: Big Apple Red, I’m Not Really A Waitress, You Don’t Know Jacques!, Vampsterdam en Lincoln Park After Dark.

Dit zijn inderdaad donkere kleuren. Het gaat van rood naar zwart, super gaaf! Ook hier natuurlijk weer lakjes die uit verschillende collecties komen.

Ik heb vandaag van elk lakje swatches gemaakt dus die komen allemaal op mijn weblog. Blijf kijken! Enne: bedankt Jolanda voor het leuke cadeau. :) Ik ben er erg blij mee! Oh, en ik heb nog super leuk nieuws wat ik snel met mijn lezers ga delen..!

Wat is jouw Top Ten van nagellakes uit 2012? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

  1. Er zitten er trouwens drie uit de Holland Collectie in! Ook nog Vampsterdam komt daaruit. Maar inderdaad, echt leuk dat ze verschillende lakjes uit verschillende collecties erin hebben gedaan. ^^ Je ziet de swatches deze week en begin volgende 1 voor 1 op mijn blog verschijnen. :D

 1. Oeh super tof! (:

  Mijn top 10 nagellakjes in willekeurige volgorde… *catrice catrice* ghehe.
  Catrice – 300 Be my millionaire
  Catrice -780 Welcome to Roosywood
  Catrice C03 Revoltaire – Colour Bomb
  Catrice C05 Coolibri – Virgin Forest
  Catrice C02 Cucuba – Reggaeton
  Catrice 050 Moulin Rouge Light

  Essence 127 I love bad boys
  Essence 131 Ballerina’s charm

  NYC 131 Chelsea Cherry
  Rimmel London – 307 Grape Sorbet
  Essie – lovie dovie

  oeps 11 (A)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *