Opmaken met Urban Decay Gwen Stefani Palette

Vandaag een nieuwe video waarin ik mezelf opmaak en een ooglook creëer met het Urban Decay Gwen Stefani palette. Het is werkelijk een pareltje! In de video kan je ook meteen zien hoe ik mij de laatste tijd opmaak en welke producten ik daarvoor gebruik. De lippen en ogen kunnen verschillen, maar de rest is vaak wel hetzelfde. Na ongeveer 10 minuten filmen viel mijn camera uit omdat de batterij leeg is, dus ik ging vanaf toen over op het filmen met mijn iPhone. Daarom heb ik ook nog even wat foto’s van de uiteindelijke make-up look op mijn blog staan. Ook heb ik nog een volledige lijst met gebruikte producten voor je klaarstaan.

Makeuplook_GwenStefani_palette_4

Gezicht

Primer – Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti Shine Base
Foundation – Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation
Poeder – Catrice Nude Illusion Loose Powder Transparent Matt
Bronzer – Sleek Face Form Contouring & Blush palette light
Blush – W7 Candy Blush Galactic
Highlighter – MAC Mineralize Skin Finish Soft And Gentle

Makeuplook_GwenStefani_palette_1

Makeuplook_GwenStefani_palette_2

Ogen

Wenkbrauwen – Catrice
Oogschaduwbasis – Urbay Decay Primer Potion Original
Oogschaduw – Urban Decay Gwen Stefani palette
Ooglid & binnenste ooghoek: Pop
Buitenste ooghoek (ongeveer 1/3e van het ooglid), arcadeboog en onderste wimperrand: Zone
Arcadeboog en 1/3e van onderste wimperrand: Punk
Wenkbrauwbot en blenden: Blonde
Oogpotlood – NYC 952 Black Wine
Mascara – Essence Lash Princess Lash Princess Falsh Effect Mascara

Makeuplook_GwenStefani_palette_3

Lippen

Lippotlood – MAC Soar
Lipstick – MAC Mehr

Makeuplook_GwenStefani_palette_5

De uiteindelijke look is prachtig geworden! Op de foto lijkt ‘ie helemaal niet zo donker, maar ondanks dat vind ik het mooi geworden. Ik ben vandaag de deur niet uit geweest, dus deze look is alleen voor mezelf en mijn vriend geweest, haha. Maar dat mag op een zondag, lekker spelen met make-up. Ik ben trouwens echt dol op het Urban Decay Gwen Stefani palette, ondanks dat dit pas de eerste keer gebruiken is. Ik denk dat ik hier nog veel meer mooie looks mee kan maken. Zeker een aanwinst voor mijn make-up stash!

Wat vinden jullie van mijn make-up look? Vinden jullie dit leuk om te zien?

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *