Oud & Nieuw 2013

Als eerste: gelukkig nieuwjaar!! :) Een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. En wat gaat de tijd toch snel. 2014 alweer! Ik heb de laatste dag van 2013 en het begin van 2014 gespendeerd met mijn vriend en de kat. Gewoon thuis. Oliebollen erbij, Jillz en biertjes voor m’n vriend, op de bank tv gekeken. Ik heb eerst de laatste GTST aflevering van het jaar gezien, daarna ging ‘ie over naar de leukste fragmenten uit VI, De TV Draait Door en toen naar Theo Maassens oudejaarsconference. Nog voordat het nieuwe jaar aangebroken was, werd er al vuurwerk in de straat afgestoken. Dat vond Damon de kat enorm interessant om naar te kijken. Behalve toen de klok 12 uur had geslagen en iedereen vuurwerk begon af te steken: toen kroop ‘ie onder het bed. Helaas konden wij om 12 uur niet veel zien van het vuurwerk, want er zijn toch een hoop hoge gebouwen om ons heen. Maar af en toe konden we wel wat in de straat zien gebeuren of boven de daken van de andere huizen zien.

Ik heb de avond een beetje gefilmd, dus hieronder een korte impressie van mijn Oud & Nieuw 2013. :)

Hoe was jouw Oud & Nieuw? Wat heb je gedaan/naar gekeken? Nog vuurwerk afgestoken of juist alleen gekeken naar vuurwerk?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Bij ons viel de stroom uit, maar die kwam halverwege de avond wel weer terug haha! Hebben alsnog een hele gezellige avond gehad :)

  2. Mijn kat vond het ook niets, maar wij hebben hem heel slecht alleen gelaten dit jaar, haha. Ach, het was niet z’n eerste keer :) Nog een gelukkig 2014 gewenst!