Party outfit voor de feestdagen

Party outfit voor de feestdagen

Het is alweer december. De feestmaand van het jaar! Over een paar weken is het alweer Kerstmis, Oud & Nieuw en breekt er zelfs een nieuw jaar aan. Voordat dat zover is is het eerst tijd om me eens te gaan oriënteren naar outfits voor de feestdagen. Ik houd ervan om mezelf feestelijk aan te kleden en leuk op te maken. Ik vind het fijn om in de winkels te passen en te shoppen, maar ik zoek wel altijd van te voren op internet naar wat ik graag wil gaan halen. Zo ben ik al een beetje voorbereid op wat ik leuk vind. Dus vandaag deel ik alles wat ik gevonden heb en leuk vind om te kopen voor die perfecte party outfit!

Een party outfit begint natuurlijk met kleding: waar ga ik voor? Ik kies vaak voor een jurkje, maar ik kan ook altijd nog voor een rokje gaan met een leuke trui. Of een spijkerbroek aantrekken met zo’n lekkere foute kersttrui! Maar ik denk toch dat ik weer voor een jurkje ga. Dat is toch wel het mooist om aan te doen. Kijk dit leuke jurkje met sterretjes van Esprit! Echt te schattig! :) Ik zou hem zo aantrekken met een lichte zwarte panty en hakken. Natuurlijk ook nog even een vestje eroverheen, want ik ben een heuse koukleum.

Wat ook bij een party outfit hoort zijn accessoires. Ik ben normaal nooit zo zeer van de sieraden, maar met de feestdagen draag ik wel een kettinkje en oorbellen. Ik kwam deze ketting van Lucardi tegen met een sterretje! Dat past toch perfect bij het jurkje? Ik hou van subtiele sieraden, niet zo opvallend. Dus ook de oorbellen die je hier ziet van Lucardi zijn precies goed en past ook weer prima in het sterretjes thema haha! En ik zie dat deze oorbellen nu maar €9,99 zijn… Misschien moet ik deze maar op mijn verlanglijstje zetten.

Anyway, terug naar die party outfit. Een outfit is in mijn ogen pas helemaal compleet met een nieuw nagellakje, mooie make-up en een feestelijk kapsel. Dus zie hier nog even wat ik daarvoor in gedachten heb. Het nagellakje is van Essie (uiteraard mijn favoriete nagellakmerk!) van de nieuwe wintercollectie. Dit is de kleur Ring in the Bling. Zo mooi!! Hij is rood met een blauwe glans erin, echt prachtig en een goede kleur om op te doen met de feestdagen. Tijdens mijn search naar de nieuwe lakjes van de wintercollectie van Essie kwam ik op The Make Up Spot ook een nieuw oogschaduwpalette van The Balm tegen: het Foiled Again eyeshadow palette. De swatches die ik zag, oh my god so pretty! <3 Het is dat ik al genoeg oogschaduwpalettes heb, want anders was die zo mijn winkelmandje in beland.

Als laatste het kapsel voor de feestdagen. Net zoals sieraden ben ik ook met mijn haar erg lui. Ik hou het graag simpel. Dus toen ik deze tegenkwam op Pinterest moest ik hem wel even opslaan. Dit ziet er zo makkelijk uit! Dat moet mij ook wel lukken. Sowieso doen krullen het altijd goed met de feestdagen, dus ik ga zo sowieso aan de slag met de krultang. Maar dit is een keer wat anders dan alleen maar mijn haar los dragen.

En dit alles tezamen maakt voor een goede, complete party outfit voor de feestdagen. Hebben jullie al een outfit in gedachten voor de feestdagen?

Dit blogartikel is gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top