Remington Pearl Wand CI95 – Unboxing & First Impression

Remington Pearl Wand CI95 – Unboxing & First Impression

Gisteren heb ik niet alleen mijn haar gewassen met Kruidvat Kleurshampoo, ik heb ook nog eens een nieuwe krultang uitgetest! De Remington Pearl Wand CI95. Ik had deze donderdagavond bij Alternate voor €32,99 besteld en gisteren kwam ‘ie binnen. Meteen bij binnenkomst heb ik mijn haar droog geföhnd, camera gepakt en de doos voor camera uitgepakt. Ook heb ik voor de camera voor het eerst krullen gemaakt met de nieuwe krultang. Het was even spannend, omdat deze tang geen klem heeft en je de pluk zelf om de stang moet draaien. Gelukkig zit er een hittebestendige handschoen bij. Bekijk de video hieronder om te zien wat er in de doos zit en hoe ik de Remington Pearl Wand gebruik om krullen te creëren.

De Remington Pearl Wand maakt prachtige krullen. Ik heb de krullen rond 2 uur gemaakt en terwijl ik dit type, half 10 ’s avonds, zit het nog steeds goed. Normaal zakken krullen bij mij binnen 30 minuten alweer uit. Na een uur zie je niks meer. Daarnaast zag je ook altijd een knik in mijn haar waar de klem gezeten heeft. Dat ziet er natuurlijk niet uit. Met deze krultang heb je dat absoluut niet. Het resultaat is prachtig. Ik ben er heel blij mee en ik heb absoluut geen spijt dat ik de Remington Pearl Wand online heb besteld. De service van Alternate is ook prima, ik betaalde geen verzendkosten en hij werd de volgende dag al bezorgd. Ideaal!

Remington Pearl Wand

Hieronder een fotootje van de krullen toen ze er net inzaten (rechts) en tijdens het typen van dit artikel om half 10 ’s avonds (links). Het is misschien ietsje uitgezakt, maar het zit nog goed. Ik denk dat als ik dit netjes in een knotje op mijn hoofd zet, dat de krullen er morgen (als jullie dit lezen vandaag) nog inzitten. Mijn moeder, zusje en nichtje komen morgen langs en dan kan ik ze mijn krullenbos laten zien. :)

Het is trouwens wel even wennen hoe je de krultang beet moet houden en hoe je je plukje haar er omheen moet draaien. Maar dat is gewoon een kwestie van oefenen. Op een gegeven moment heb je het door en gaat het vrij gemakkelijk. Ook switchen naar de andere kant is even wennen, want dan moet je de tang in je andere hand houden. Ook hier geldt echter weer: oefening baart kunst. Het went vanzelf. Het gaat ook vrij snel.

Remington Pearl Wand

Ik weet niet precies hoe lang ik ermee bezig ben geweest. Ik heb het niet zo zeer bijgehouden, maar dit was natuurlijk ook de eerste keer. Even uitvogelen hoe het werkt en natuurlijk was ik het aan het filmen, waardoor het wat langer duurde. Maar ik denk dat dit een snelle manier van krullen is. Ik heb gelukkig niet zoveel haar, dus het gaat bij mij dan ook vrij snel natuurlijk. Mocht je meer haar hebben en strakke krullen willen hebben (dan moet je dunne plukjes pakken), ja dan ben je wel langer bezig.

Pluspunt van de Remington Pearl Wand is dat je er ook een hittebestendige handschoen bij krijgt. Dat helpt echt bij het krullen, want je komt echt met je hand langs de gloeiend hete tang. Besef je dat de tang net zo heet is als je oven waarin je je broodjes afbakt of pizza in legt. Ja! Heet! Voorzichtig zijn dus. Maar ik ben, zoals al eerder gezegd, tevreden: de Remington Pearl Wand ga ik zeker vaker gebruiken. Het is een aanrader voor iedereen die snel mooie krullen wil die ook nog eens lang blijven zitten. Enige wat ik in mijn haar heb gedaan voor het krullen is een heat protect spray en na het krullen een beetje haarspray. Dus geen mousse of een andere versteviging en je krijgt er toch stevige en bouncy krullen van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top