Series die ik volg #1

Series die ik volg #1

Voor degenen die mij al een tijdje volgt weet dat ik gek ben op TV series kijken. Ik heb een app op mijn telefoon waarin ik bijhoud welke ik kijk of heb gekeken en die is lang! Het leek mij leuk om te delen welke series ik momenteel op dit moment kijk.

That ’70s Show

Sinds een tijdje staat That ’70s Show op Netflix. Op televisie heb ik af en toe een random aflevering gezien, maar ik heb nog nooit een heel seizoen van begin tot eind gezien. Dus toen het op Netflix verscheen ben ik meteen gaan kijken. Ik zit momenteel in seizoen 2. Ik vind het een grappige serie. Geweldig ook om die jonge acteurs te zien, zoals Ashton Kutcher, Mila Kunis en Laura Prepon. Voor wie nog niet weet wat That ’70s Show is, zeg ik: ga het zeker kijken!

Suits

Samen met mijn vriend kijk ik de serie Suits. Dit is een echte aanrader! Als je een beetje into de advocatenseries bent, dan zal je deze leuk vinden. Het gaat over Mike die zonder een diploma te hebben bij een groot advocatenbureau gaat werken. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige problemen.

Grace and Frankie

En dan de laatste serie die ik nu volg en dat is Grace and Frankie. Zit wel beetje op een laag pitje vanwege  de andere series die ik kijk, dus ben nog maar bij seizoen 1. Maar het is leuk! Het is een Netflix Original serie en het gaat over twee vrouwen waarvan hun mannen hen verlaten hebben voor elkaar. Ze bleken homo en nu moeten de vrouwen hij leven, na zo’n 30-40 jaar huwelijk, weer proberen op te pakken. Ze mogen elkaar eigenlijk helemaal niet, maar zoeken toch troost bij elkaar omdat ze in hetzelfde schuitje zitten. Grappige scenes!

Ik kijk natuurlijk nog veel meer series, maar die hebben nu geen nieuwe afleveringen. Ik zal er later nog een artikel over schrijven. Anders wordt dit ook wel een erg lang artikel! :)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top