Shoplog Alexandrium (Primark, H&M, New Yorker, HEMA, Zeeman)

Omdat ik inmiddels een aantal kilo’s afgevallen ben en daardoor mijn kleren veel te groot zijn geworden, werd het tijd om nieuwe kleding te kopen. Mijn broeken zitten al een tijdje wijd en als slobberbroeken, dus sowieso was het nodig dat ik broeken een maatje kleiner moest aanschaffen. Ik ging daarom gisteren samen met mijn vriend naar het Alexandrium om even lekker shoppen bij onder andere de Primark en H&M! Alles wat ik gekocht heb, heb ik uiteraard weer vastgelegd in een shoplog. :) Benieuwd naar mijn nieuwe herfstkleding? Bekijk dan snel de video!

Hoe zit het met jouw garderobe? Is deze al klaar voor de herfst en de wat koudere dagen? :)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *