Shoplog H&M, Etos & Flying Tiger

Gisteren ging ik naar de bioscoop met mijn vriend en daarna besloten we nog even de stad in te gaan. Ik kon het niet laten om bij de H&M te kijken, want: ze hebben sale! Ik heb wat nieuwe kleren gekocht uit de sale, heerlijk warm voor de koude dagen! Verder zijn we ook de Etos nog in geweest en bij de Flying Tiger. Mijn aankopen zie je vandaag dus in deze video. Veel kijkplezier! :)

Liefs,
Belinda ♥

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. wat heb je een onwijs leuk jurkje gekocht het staat je ook heel erg goed…het vest voor je vriend is wel een toffe kleur, like it!

  2. Dat jurkje staat je heel erg leuk!
    Ben erg benieuwd naar het laatste deel van The Hobbit, het liefst zou ik ze alle 3 in een keer achter elkaar kijken hihi