Shoplog IKEA Delft + Nieuwe eettafel, stoelen en bureau!

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn vriend en zijn oma naar de IKEA in Delft geweest! Ik vind de IKEA zo’n leuke winkel, niet alleen vanwege de goedkope Zweedse meubels, maar ook vanwege alle leuke decoratie-dingetjes die ze hebben. Ik heb wat kleine dingetjes bij de IKEA gekocht. Verder kregen we ook van mijn vriend zijn oma een eettafel met stoelen! We mochten zelf een mooi exemplaar uitkiezen en twee stoelen. Het was even kijken, waar gaan we voor? Maar uiteindelijk hebben we wat gekozen. Op zaterdag werd het bezorgd en heeft Tom het ook direct in elkaar gezet. Maar dat is nog niet alles, want op zondag gingen we het bureau ophalen die we hadden gezien op Marktplaats. We moeten onze laptop spullen toch ergens laten, dus in het filmpje zie je ook ons nieuwe bureau!

Tadaa! Ook nog even een fotootje van de eettafel en stoelen en een foto van het nieuwe bureau met opbouwdeel.

Nieuwe Eettafel & Stoelen Nieuwe Bureau & Opbouwdeel

Het staat veel beter zo! We zijn er echt heel blij mee. :) Het huisje wordt steeds meer af. Nu gaan we sparen voor een nieuwe televisie en een ander tv meubel. Eentje die wat minder groot en lomp is.

Toen Tom de stoelen en de tafel in elkaar ging zetten hebben we de camera aangezet. Op mijn nieuwe camera is een timelapse functie en die hebben we eens uitgetest! Zie hier het resultaat. In 25 seconden tijd heeft mijn vriend gewoon twee stoelen en een tafel in elkaar gezet, nah! :D ;)

 

Wat vind jij van mijn IKEA shoplog? Is dit leuk om te zien, of denk je: toch maar liever beauty/fashion shoplogs?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *