Shoplog Rotterdam Zuidplein met o.a. Primark, Sleek en W7

Valentijnsdag! Mijn vriend nam mij mee naar het winkelcentrum Zuidplein. Ik was er nog niet eerder geweest en ik wilde er al een tijdje heen. We zijn bij de Primark geweest, maar ook bij de V&D, Big Bazar en de Op is Op winkel. Mijn aankopen zie je vandaag in deze video. Veel kijkplezier!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Weer een leuk filmpje! Wat heb je veel leuks gekocht. Echt leuk dat ze sleet hebben bij die v&d. Sleek hahahaha stom woordenboek hier op de iPad. Ben benieuwd naar de swatches. Wat is dat andere van sleek eigenlijk? Een blush? Zag het niet zo goed. Wel een mooi kleurtje! Binnenkort maar eens samen naar die primark dan :-) ben benieuwd! Alles beter dan die op t alexandrium! Xx

  2. de enkellaarsjes vind ik ontzettend leuk, je hebt leuke dingen aangeschaft bij de Primark,,,wat fijn dat deze primark je iets beter beviel dan die In alexandrium, het is daar zo bizar druk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *