Shoppen in de Bazaar Beverwijk | Weekendvlog

Afgelopen weekend heb ik vastgelegd wat voor leuks ik heb gedaan en dat kan je vandaag dus zien. Het is een korte vlog geworden met alleen maar sfeerbeelden en een muziekje eronder. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Is het voor herhaling vatbaar, zo’n weekendvlog? Let me know! :) Op zaterdag ging ik naar de Bazaar in Beverwijk met vriendinnen en daarna lekker Surinaams eten. De zondag was een rustige dag. Ik voelde me niet zo lekker (hoofdpijn) en besloot om een filmdag te houden. Ik heb vier films gekeken (jaja, ik begon om 10 uur al met films kijken) en ook nog drie afleveringen van Gilmore Girls. (I love Netflix) Heerlijk, zo’n luie zondag! Hoort erbij als je de vorige dag druk bent geweest.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *