Sinterklaas Nail Art – Part 2

Vandaag heb ik weer Sinterklaas nagels voor je! Ik ben heel trots op deze nail art, want ik heb namelijk een zwarte pietje en een chocoladeletter gemaakt. En het is zeer goed gelukt, al zeg ik het zelf! Kijk mee.

Zoals je ziet: een zwarte pietje op mijn ringvinger en een chocoladeletter P op mijn duim. De P is van Piet natuurlijk! Oh wat vind ik chocoladeletters toch lekker. Het pietje ben ik echt het meeste trots op. Ik vond het moeilijk om hem te maken, maar uiteindelijk is hij goed gelukt! Wat vind jij?

Hoe heb ik het gemaakt?
Ik heb al mijn nagels zoals altijd eerst voorzien van een laagje base coat; daarna ben ik aan de nail art begonnen. Met het pietje ben ik begonnen met zijn mutsje. Met blauw heb ik één derde van mijn nagel gelakt. Daarna heb ik met wit het kraagje gemaakt. Daarvoor heb ik weer één derde van mijn nagel gelakt. Ik heb dus in het midden nog één derde over. Daar heb ik met zwart het gezichtje gelakt. Heel voorzichtig. Ik heb hier niet mijn hele nagel gelakt, maar de zijkanten ‘naakt’ gelaten. Dit heb ik even laten drogen. Ik ben daarna met rood een veer gaan lakken. Ik ben begonnen bij de rand van blauw en zwart en heb rode strepen naar boven getrokken, meer het blauw in, richting mijn nagelriem. Dit heb ik gedaan met een smalle nailart kwast. Met hetzelfde kwastje (wel eerst schoongemaakt) heb ik met wit strepen gezet in het wit van de kraag. Met een dottingtool heb ik in het zwart twee witte stippen gezet voor de ogen. Om de ogen af te maken heb ik met zwart een wat kleinere stip gezet. Daarna heb ik met zwart nog de neus gemaakt, ook met de dottingtool. Dit vond ik uiteindelijk toch niet zo opvallend, dus heb ik er een zwart rhinestone/steentje opgezet.

De chocoladeletter heb ik gemaakt met een bruine nagellak. Ik ben met een smal nailart kwastje de letter P gaan trekken. Deze heb ik wat breder gemaakt, zodat het echt een dikke chocoladeletter is. Met een bruine kleur met shimmers heb ik de letter nog omlijnd. Het maken van de letter P vergde veel tijd, geduld en concentratie. Ik heb mijn hand op de tafel geleund en de duim waarmee ik op bezig was, heb ik op tafel gelegd. Zo heb je het minste last van trillingen in je arm en wordt je nailart design strak en netjes.

Mijn andere nagels heb ik voorzien van een lichtdekkende witte kleur met lichte witte shimmers. Ik heb met een smal nailart kwastje nog met rood een french manicure lijntje getrokken.

En dat was het! Ik heb nog een top coat aangebracht, zodat ik zo lang mogelijk van mijn Sinterklaas nagels kon genieten.

Gebruikte producten (op volgorde)
Rimmel London base coat
Rimmel London 60 Seconds 825 Sky High
Catrice limited edition Hidden World C01 White And Seek
Catrice 320 Back To Black (oude versie)
Catrice limited edition Bohemia C03 Looking Sunkissed
Kiss Nail Art Paint wit en zwart
Catrice 710 Dulce & Havanna
Catrice 860 Browno Mars
Rimmel London top coat

Zie ook part 1 en part 3 van mijn Sinterklaas nail art!

Wat vind je van mijn tweede Sinterklaas nail art design?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *