Sinterklaas Nail Art – Part 3

En vandaag alweer mijn laatste Sinterklaas nagels. Deze zijn geïnspireerd op mijn Sintnagels van vorig jaar, maar ik heb hem flink verbeterd! Ik ben er blij mee en ik hoop dat ik je inspireer om ook iets moois op je nagels te doen voor/met Pakjesavond. :) Kijk mee!

Zoals je ziet heb ik op mijn ringvinger de mijter gemaakt en op mijn duim de staf van Sinterklaas. Mijn vorige twee nailart creaties waren geïnspireerd op pakjes/cadeautjes en zwarte piet. Deze is dus geïnspireerd op de Sint. Tijd om uit te leggen hoe ik dit heb gemaakt!

Hoe heb ik het gemaakt?
Ik ben begonnen met een laagje base coat aanbrengen op elke nagel. Daarna ben ik begonnen met de nailart. Op mijn ringvinger heb ik eerst met rood de vorm van de mijter gemaakt. Dit heb ik zo netjes mogelijk gedaan, maar als ik uitschoot, maakte dat niet uit: ik ging toch nog met een gouden kleur langs de rand. De mijter heb ik gemaakt met het kwastje van de nagellak zelf. De gouden lijnen heb ik gemaakt door eerst een beetje nagellak op een papiertje te druppelen en er daarna met een smal nailart kwastje in te gaan. Ik heb mijn gelakte hand op tafel gelegd en mijn andere hand op tafel gesteund. Zo kon ik het beste strakke nette lijntjes trekken. Na het omlijnen van de mijter heb ik nog een gouden kruis in de mijter getrokken.

Mijn duim heb ik eerst helemaal rood gelakt. Daarna heb ik met hetzelfde smalle kwastje, gedompeld in gouden nagellak, de staf van de goedheiligman gemaakt. Dit heb ik heel voorzichtig gedaan. Ik heb er de tijd voor genomen, rustig en geconcentreerd. Weer heb ik mijn arm gesteund op tafel en mijn duim op tafel gelegd. Het is een kwestie van oefenen.

De overige nagels heb ik voorzien van één laagje gouden nagellak (deze dekte goed, vandaar één laagje). Met het smalle kwastje (wel eerst schoongemaakt) heb ik met rood nog een french manicure lijntje getrokken.

En tadaa! Mijn Sinterklaas nagels zijn klaar. Ik vond het totaal eigenlijk toch nog een beetje ‘mwah’, dus ik heb op de mijter in het midden van het kruis nog een rhinestone/steentje gezet. Top coat eroverheen om zo lang mogelijk van het design te kunnen genieten. En toen was het helemaal klaar. :)

Deze nailart heb ik vorig jaar dus ook al gemaakt. Daaraan kon ik dus zeker wel merken dat ik ervarener geworden ben. Het trekken van lijntjes en het netter maken van creaties gaat gewoon steeds beter! Fijn om te zien, toch?

Gebruikte producten (op volgorde)
Rimmel London base coat
NYC 131 Chelsea Cherry
Catrice limited edition Revoltaire C04 Colour Of Honor
Catrice 650 Goldfinger

Zie ook part 1 en part 2 van mijn Sinterklaas nail art!

Wat vind jij van mijn Sinterklaas nagels?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *