Sinterklaas Nail Art

December is vandaag aangebroken. Over 5 dagen is het pakjesavond! Wat is er leuker dan op die dag een nail art geïnspireerd op de Goedheiligman te hebben? Precies, helemaal niets! Ik heb vandaag daarom een Sinterklaas nail art. Ik heb lekker veel foto’s gemaakt. Klik maar gauw op ‘lees meer’ om ze te zien.

Sinterklaas Nail Art

Sinterklaas Nail Art

Ik begon met mijn pink, middelvinger en wijsvinger wit te lakken. Mijn ringvinger en duim lakte ik rood. Op mijn ringvinger heb ik met een dun nail art kwastje gedompeld in een gouden nagellak de mijter gemaakt. De staf van de kindervriend heb ik op mijn duim gemaakt.

Sinterklaas Nail Art

Sinterklaas Nail Art

Met een bibberende hand heb ik deze twee gemaakt en ik moet zeggen: het is goed gelukt! En dat voor de eerste keer.

Best een leuke nail art zo; het is niet al te druk. Maar ik vond toch dat mijn overige vingers zo kaal waren. Dus daar heb ik ook nog iets op gemaakt.

Sinterklaas Nail Art

Sinterklaas Nail Art

Tada! De bovenkant van een mijter. Althans, daar moet ‘t voor doorgaan. ;) haha. Zo is ‘ie toch wat meer af, vind ik dan. Maar je kan de pink, middelvinger en wijsvinger ook gewoon wit laten. Of rood lakken als je dat mooier vindt.

De producten die ik gebruikt heb:
Essence 01 Ahoy! (limited edition 50’s Girls Reloaded)
Essence 02 Back To The 50’s (limited edition 50’s Girls Reloaded)
Catrice 650 Goldfinger

Wij doen thuis niet zo heel veel aan Sinterklaas. Er staat ‘s avonds een schaal met pepernoten op tafel en ik eet een chocoladeletter, maar verder geen cadeautjes of zoiets. Kerstmis vinden wij thuis leuker om aan te doen. :)

Doe jij nog iets met Sinterklaas? Surprises, gedichten maken, cadeautjes? Ik ben benieuwd. 

 Zie ook de Sinterklaas nagels van 2012: part 1, part 2 en part 3.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 1. Oat leuk! ik was ook al bezig met een sinterklaas nail art.
  Ik heb op al mijn nagels goldfinger van catrice.
  Op mijn ringvinger bloody mary van catrice en op mijn ringvinger heb ik daarna een mijter gemaakt met goldfinger!
  Hoe maak jij je nail arts het liefst? Met een dottigtool, nailart stylist, kwast enz

  xx

  1. Oeh, heb je een foto? Klinkt erg leuk :D

   Ik gebruik alles eigenlijk, haha. Maar ik werk het liefst met een nail art kwastje. Stippen zet ik wel met een dottingtool :)
   Ik maak trouwens (als ik beter ben) nog een filmpje met de producten die ik gebruik voor nail arts.
   Wat gebruik jij altijd? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *