Sneeuw in Rotterdam! ♥ 2013

Vandaag geen swatches, maar eindelijk weer een filmpje. Zoals je misschien hebt gezien of gehoord heeft het vandaag flink gesneeuwd. Zo ook in Rotterdam. Vanmorgen ben ik de deur uit gegaan, met mijn camera en heb in de sneeuw in het Prinsenpark gefilmd. Ik heb wat mooie landschappen op beeld vastgelegd en deze zojuist tot iets moois bewerkt. Hieronder zie je het resultaat. :)

En hieronder zie je de foto’s die ik heb gemaakt:

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Ah, wat een superleuk filmpje! Je zit echt goed daar met dat park joh, mooi! Ik woon naast Rotterdam, dus wij hebben ook een dik pak sneeuw. Wel gek dat sommige mensen in andere delen van het land nog geen sneeuwvlokje zien! ^^

    1. Ja vreemd he? Maar wel mooi dat wij zoveel sneeuw hebben! Hoewel ik het vreselijk vind om er doorheen te moeten naar werk, brr hahah. Dankjewel! ^^