Spring is in the air!

Spring is in the air!

Het is nog wat vroeg voor de lente en eigenlijk is het helemaal niet goed dat het nu al zulk lekker lente weer is voor onze aarde. Maar ik word er wel erg vrolijk van. Vorige weekend ben ik op zaterdag met mijn camera de deur uit gegaan en ik heb een heerlijk stuk gewandeld. Ik ging naar het Kralingse Bos en onderweg en in het bos zelf heb ik foto’s gemaakt. Vandaag wilde ik deze met jullie delen. Ik heb drie categorieën met foto’s voor jullie. Laat ik beginnen met….

Dieren

Ik kwam onderweg naar het bos een groep meeuwen en duiven tegen. In het Kralingse Bos zelf zwommen een aantal zwanen. Het zijn zulke sierlijke dieren, ik wil ze altijd even fotograferen en dat is gelukt! En bij thuiskomst was ik nog even aan het spelen met m’n camera en maakte ik deze close-up foto van Damon.

Bloemen

Omdat het natuurlijk nog wat vroeg is zie je nog niet zoveel bloemen groeien buiten. Maar ik kwam toch al wat bloemetjes tegen! Namelijk heel veel krokussen en wat sneeuwvlokjes (in het Kralingse Bos). Ook zag ik in een struikje al wat knopjes zitten.

Natuur

En de laatste categorie is de natuur zelf. Mooie landschapsfoto’s, etc. Ik kan er zo van genieten! Ik hoop jullie ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top