Stylight: vol fashion en inspiratie!

Een tijdje geleden kwam ik de website Stylight tegen. Het is een platform voor en door fashionliefhebbers. Op de website vind je elke dag nieuwe looks en inspiratie om een nieuwe outfit samen te stellen. Ik – best nog wel een fashionnoob – vond het wel leuk om mij hier aan te melden, dus dat heb ik gedaan. En wat trof ik aan? Een heel leuke website boordevol mooie kledingstukken waarvan mijn hartje sneller begon te kloppen!

Stylight profiel

Als je een account aanmaakt (wat overigens lekker makkelijk via Facebook kan), dan kan je al meteen een aantal looks en items ‘hearten’. Dat is eigenlijk vergelijkbaar met het ‘pinnen’ op Pinterest. Het ‘gehearte’ item of de look is dan ook op je eigen profiel zichtbaar. Ook kan je direct al wat mensen volgen. Mij klonk eigenlijk geen een bekend in de oren, maar ik heb wel wat mensen aangeklikt om te volgen. Wie weet brengt het mij nog inspiratie. ;)

Met een Stylight-profiel kun je naast dingen ‘hearten’, ook zelf een soort moodboards maken; dit heet dan een look. Je kan foto’s, quotes, video’s, muziek en zelfs items aan je look toevoegen! Zo begon ik maar met het maken van een wishlist. Niet helemaal een look, maar – zoals de naam al doet vermoeden – bevat het kledingstukken die op mijn wishlist staan. Schattige truien, sierlijke jurkjes, stoere jeans en mooie schoenen. Alles voor een complete outfiit!

Wishlist

Wishlist

Ook heb ik nog een look gemaakt met mijn favoriete Primark jurk. Ik heb hem al eens in een shoplog laten zien, ik had hem aan naar de Beautygloss Party en sinds kort draag ik hem geregeld naar werk. Het is zo’n mooi jurkje en elke keer als ik hem draag krijg ik er complimenten over. Vooral op mijn werk, collega’s vragen ook waar ik hem vandaan heb. Erg leuk om te horen natuurlijk! :) In deze collage heb ik twee foto’s toegevoegd: een screenshot van de shoplog waar ik hem laat zien en een foto van het printje van de jurk. Ook zit er een filmpje bij en heb ik er een quote bijgevoegd. Hieronder zie je de screenshot. Ziet er leuk uit toch? Bij deze looks kan je natuurlijk ook outfit foto’s toevoegen, als je die hebt. Ikzelf heb eigenlijk geen foto’s van mijn outfits dus die kan ik niet toevoegen. Maar het staat wel erg leuk! Misschien moet ik die dan maar eens gaan maken?

Primark jurkje

Naast het maken van je eigen ‘moodboards’ kan je natuurlijk ook de looks van anderen hearten. Op deze manier krijg je weer inspiratie om bijvoorbeeld kleding op een andere manier te dragen of te combineren. Wat Stylight ook aanbiedt is een soort webshop. Door te klikken op dames of heren bovenin de header, zie je een hele lijst met kledingstukken die je online kan kopen bij aangesloten webshops, bijvoorbeeld Sans Online en Zalando. Hoe handig is dat? Op deze manier kan je niet alleen je look samenstellen, maar ook bestellen!

Laatste gehearte items

Ik vind Stylight vooral interessant om inspiratie op te doen. Soms weet ik niet hoe ik bepaalde kledingstukken kan combineren, maar op deze manier leer ik dat wel! Bijvoorbeeld door anderen te volgen die er meer verstand van hebben dan ik. ;) Zo volg ik een Italiaanse fashionblogger (Lostindaydreams) die onwijs mooie outfits heeft en een Zürichse dame (Mylivingworlds) die bij mij vooral uitspringt door haar prachtige foto’s.

Dus. Tijd om meer looks te maken en mezelf wegwijs te maken in de grote fashion wereld. Doe je met mij mee? Een profiel aanmaken is uiteraard gratis – oh enne, vergeet mij niet te volgen! :) Je vindt mij onder de naam Belinster.

 

En ben jij net zoals ik een fashionnoob of weet je wel hoe je je kleding kan combineren? Ga je een account aanmaken of ken je Stylight al?

Liefs,
Belinda

Dit blogartikel is gesponsord.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *