Sunday Chill day – Makeup Look

Ik heb gisteren foto’s gemaakt van mijn make-up look en ik dacht dat het misschien wel leuk is om deze met jullie te delen. Verwacht er niet al te veel van, het is de allereerste keer dat ik zoiets plaats. Het was gisteren een luie zondag. Ik heb wel een filmpje opgenomen, maar voor de rest heb ik de hele dag op de bank gezeten en heb ik lekker aan mijn blog gewerkt. Ik heb zowaar een hoop dingen kunnen vooruit schrijven (zoals dit artikeltje en ook eentje voor donderdag). Mijn makeup look was dus best simpel, ik wilde even snel iets op mijn gezicht hebben voor het filmpje haha. Kijk mee naar de foto’s en welke producten ik heb gebruikt.

Sunday-Chillday-look3

Sunday-Chillday-look4

Zoals ik zei, het was een rustig dagje. Vriendlief was boodschappen doen en eventjes de stad in, dus ik had ook even het rijk voor mezelf alleen. Sinds we deze nieuwe bank hebben ligt de kat graag op de rugleuning en houd je gezelschap als je op de bank zit. Hij zit dan lekker met zijn rugje tegen mijn nek aan. Soms voel ik een pootje in mijn nek die hij dan aan het uitrekken is. Zo schattig. ♥ Damon is echt een slaapkopje hoor. Maar als wij dan willen slapen, wordt ‘ie opeens actief, haha!

Sunday-Chillday-look2

Sunday-Chillday-look1

Goed, door naar de make-up look. Ik heb op mijn gezicht het volgende gebruikt: eerst dagcrème. Ik heb op mijn T-zone de Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine Base gebruikt. Als foundation gebruikte ik Catrice Even Skin Tone in de kleur 005 Even Ivory. Gezichtspoeder is Catrice Nude Illusion Loose Powder in de kleur Transparent Matt. En klaar met de basis!

Sunday-Chillday-look5

Sunday-Chillday-look6

Voor mijn ooglook heb ik, zoals ik al gezegd heb, het Naked 3 palette gebruikt. Eerst een beetje van Urban Decay’s Eyeshadow Primer Potion Original op het volledige oog en daarna heb ik Factory op het hele ooglid aangebracht. Ik heb Darkside in de arcadeboog en aan de buitenkant van het ooglid aangebracht. En op het wenkbrauwbot en om te blenden heb ik Strange gebruikt. Darkside heb ik ook aangebracht langs de onderste wimperrand. Ik heb het oogpotlood van NYC Show Time Velvet Eyeliner in de kleur 952 Black Wine op mijn onderste waterlijn aangebracht. Langs de bovenste wimperrand heb ik een dunne eyeliner gezet met Golden Rose Style Liner in de kleur 14 Black & Black. Verder heb ik nog een bruin wenkbrauwpotlood van Catrice (ik heb de naam er al afgeslepen, oeps!) en de Essence Lash Princess Flash Lash Effect Mascara (de mintgroene) gebruikt.

Op mijn lippen heb ik eerst een lipliner aangebracht, namelijk MAC Pro Longwear Lip Pencil in de kleur In Anticipation. Daaroverheen de MAC lipstick Craving (Amplified finish). En dat was mijn volledige make-up look! :)

Ik heb op zondag soms een no makeup day, maar soms draag ik wel gewoon make-up. Net waar ik zin in heb! Ik wilde gisteren eigenlijk een ander palette gebruiken dan Naked 3, maar ik moest daar eerst nog foto’s van maken voordat ik het zou gaan gebruiken. Die kan je deze week online verwachten trouwens! (Psst, nog een Urban Decay palette, limited edition, psst..)

Wat vind je van mijn make-up look? Is dit voor herhaling vatbaar? Ik ben benieuwd naar jullie mening. Tips & tricks voor het maken van betere foto’s van make-up looks zijn ook altijd welkom!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *