Tattoo #4

Het begon alweer te kriebelen. Zoals je weet heb ik al drie tatoeages en wilde ik er graag nog één. Ik wist al een tijdje wat ik wilde en waar ik hem wilde. Ik wachtte alleen nog even af omdat ik nog plannen had om naar de sauna te gaan etc. Afgelopen vrijdag had ik het echter besloten: morgen zou ik langsgaan en kijken wat mogelijk was. Dus zaterdag ging ik weer naar de tattooshop waar ik ook voor mijn andere drie tattoos naar toe geweest ben. Moose Tattoo aan de Kleiweg in Rotterdam. 

Tattoo #4

Om half 1 kwam ik aan en legde ik voor wat ik wilde. Er werd in de agenda’s gekeken en ik kon dezelfde dag 16:00 uur terugkomen. Yay! Dat duurde nog eventjes, dus mijn vriend en ik gingen in de tussentijd terug naar huis. Om half 4 gingen we weer terug. Ik kwam eerder aan dan 4 uur. Roan die in eerste instantie mijn tattoo zou zetten was nog bezig, maar Evy was onverwachts eerder klaar, dus ze nam het over. Heel leuk! Zij heeft mijn vorige twee tattoos ook gezet. Super aardige dame <3 Echt een aanrader om bij Moose Tattoo naar binnen te stappen, mocht je een tattoo willen. :)

Ik stuurde mijn ontwerp naar de mail, ze paste hem nog wat aan en plakte hem toen op mijn enkel. Iets na vieren begon ze met tatoeëren. Het deed eigenlijk wederom geen pijn en net zoals degene op mijn onderarm/pols, was deze ook zo gezet. Het zijn ten slotte maar een paar strepen. Na een half uurtje, 35 minuten ongeveer stonden we weer buiten en had ik tattoo nummertje vier op mijn lichaam staan. Ik ben er zó blij mee! ♥ Het is het sterrenbeeld vissen geworden en het is een beetje in de stijl van het hartje gezet.

Tattoo #4

Wat is de betekenis hoor ik je vragen? Mijn sterrenbeeld is Vissen (goh, ik ga geen willekeurig sterrenbeeld op mijn lichaam laten tatoeëren haha). De tattoo staat voor wie ik ben. Gevoelig, creatief, soms wat lui, begripvol, een dromer, betrouwbaar, loyaal. Elke keer weer als ik de beschrijving van mijn sterrenbeeld lees herken ik mezelf er zo erg in. De tattoo is voor mezelf, om in te zien dat ik ben wie ik ben en dat ik voor mezelf moet kiezen/opkomen.

Momenteel geneest de tattoo goed. Ik maak ‘m twee keer per dag schoon met lauwwarm water, dep hem droog en breng daarna een dun laagje vaseline aan. Ondertussen zit ik alweer te bedenken wat mijn volgende tattoo gaat zijn… Ja, het is verslavend!

Tattoo #4

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *