Uitgeprobeerd: Essence Nail Art Express Dry Drops

Afgelopen vrijdag heb ik bij Kruidvat de Essence Nail Art Express Dry Drops gekocht. Ik heb al van veel mensen gehoord, collega’s op het werk die ook zo nu en dan hun nagels lakken, dat dit echt ideaal spul is. Het schijnt dat je met 1 á 2 druppeltjes meteen droge nagels hebt. Dat wilde ik wel uitproberen! Elke zondag of maandag lak ik mijn nagels voor de komende week, dus ik besloot het dit keer gewoon eens te filmen en daarbij dus de Express Dry Drops te gaan gebruiken. Benieuwd of het ook echt zo snel droogt? Zie hieronder mijn mening…

Betere foto’s van mijn nagels verschijnen woensdag op mijn blog. De Essence Nail Art Express Dry Drops kost €1,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat filialen met een extra Essence schap.

Wat vind jij van de Express Dry Drops? En wat zijn jouw tips voor het sneller laten drogen van je nagels? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 1. Hoi Belinda

  Wat een leuk filmpje weer, moet altijd lachen om jou, je doet het zo lief, vooral de leuke bloopers op het eind.:)

  Ziet er lekker makkelijk bij jou, de donkere kleur vind ik dan ook erg mooi, en de stipjes maakt het leuk af.
  Ik heb zelf al een tijdje de drops maar ik heb er niet zo”n plezier van.
  Het zal dan wel aan mij liggen maar als ik het erop druppel is het daarna nog plakkerig.
  Dus kon ik alles weer opnieuw doen. Maar fijn dat het bij jou wel gelukt is anders was het een klieder boel geworden lol.
  Kijk alweer uit naar je volgende filmpje
  Groetjes Diana

  1. Hoi Diana, wat een leuke reactie! :) Ik heb gelezen dat de Express Dry Drops een olie bevat die je nagels ook nog eens verzorgd. Misschien dat ‘ie daarom plakkerig is. Ik raad aan om, na het lakken en het druppelen met de dry drops, je handen even te wassen. Dat scheelt weer!
   Slaap lekker voor straks!

 2. Tjeetje wat handig, vorige week heb ik deze ook gekocht bij het Kruidvat, maar eerlijk gezegd heb ik hem nog niet uitgeprobeerd…dus kan er geen mening over geven, wel vind ik het erg leuk om dit filmpje te bekijken met die drops…leuke nail art heb je gemaakt ( ik ben helemaal gek op polka dots)…

 3. Weer een leuk filmpje! Ik heb de drops ook, alleen gebruik ik het te weinig.
  In het filmpje zie ik je steeds met het pipetje in het flesje gaan. Als je in het dopje knijpt waar het pipetje in zit, zuig je er de vloeistof in. Als je dan nog een keertje zachtjes drukt laat je de druppels weer uit het pipetje komen. Ik zag in het filmpje niet zo goed of je dit deed. Zo zet je de druppels nog makkelijker over je nagellak heen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *